mielu Postat Ianuarie 17, 2004 Share Postat Ianuarie 17, 2004 Eu impreuna cu cativa colegi de servici ne intalnim sa facem o bauta cantata cu chitare si tot tacamul. Toate persoanele carora le face placere sa petreca o seara in felul acesta sunt binevenite. Bafta si drum uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Ianuarie 19, 2004 Share Postat Ianuarie 19, 2004 Eu impreuna cu cativa colegi de servici ne intalnim sa facem o bauta cantata cu chitare si tot tacamul. Toate persoanele carora le face placere sa petreca o seara in felul acesta sunt binevenite. Bafta si drum uscat! Ups, am vazut prea tarziu postul. Veneam si eu daca stiam .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Ianuarie 19, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2004 Chiar pacat ca nu ai venit... A iesit frumos. Nu am fost prea multi (7-8 persoane), dar s-a cantat la doua chitare pe 7 voci Spre miezul noptii au inceput sa ni se mai alature si diversi necunoscuti... a fost chiar frumos. Ne-am promis noi noua ca mai repetam treaba asta. Poate chiar saptamana asta, in principiu tot sambata seara. Cum am mai spus, toti cei carora le place ideea, sunt bineveniti. Bafta si drum uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate