stanalexro Postat Iunie 19, 2007 Share Postat Iunie 19, 2007 Am dus si vaca mea la pascut pe meleaguri indepartate...poze din iesirea de la Minisu de Sus... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 Am dus si vaca mea la pascut pe meleaguri indepartate...poze din iesirea de la Minisu de Sus... ...si s-a saturat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 ...si s-a saturat? mah...io ramas intre dinti iarba si tot face muuuuuu...deci inseamna ca nu i-o ajuns...sa treaca "bacu" si dupa aia ma duc si stau cu ea la pascut zile in sir... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BAR Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 nu merge nimeni la Brasov? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spy Postat Iunie 22, 2007 Share Postat Iunie 22, 2007 scuze dar am citit prea tarziu(nu ini merge netu' ) eu am fost la faget anul trecut ne-am dus pe la lipova si ne-am intors pe la savarsin, colegii au fost si anul asta dar nush detalii, numai bine si asfalt uscat e ceva concurs in acest wkd la pecica??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 22, 2007 Share Postat Iunie 22, 2007 e ceva concurs in acest wkd la pecica??? din cate stiu eu nu.. in celalat poate cand e intrunirea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spy Postat Iunie 22, 2007 Share Postat Iunie 22, 2007 din cate stiu eu nu.. in celalat poate cand e intrunirea " Prima pistă de super cros din țară Eveniment de zile mari la Pecica, la sfârÂşitul acestei săptămâni. După luni întregi de muncă, pasionații de motoare de la Asociația West Motoreador din Pecica – cu sprijinul Primăriei – au reuÂşit să transforme pista de la Pădurice într-o locație ideală pentru concursuri de super cros. Acest tip de întrecere presupune un teren nu foarte lung (1000-1300 de metri), dar foarte abrupt, cu multe obstacole. În momentul de față nu există în țară un asemenea teren care să fie corespundă tuturor normelor Âşi să poată fi omologat de Federația Română de Motociclism. Odată cu terminarea lucrărilor de amenajare, Asociația West Motoreador, împreună cu Las Vegas Moto Team Racing Arad Âşi-au propus organizarea unui concurs pe terenul denumit „ARENA ROVINE”. Întrecerea va consta, de fapt, din etapa a IV-a a Cupei Las Vegas Âşi va avea loc sâmbătă Âşi duminică (23, respectiv 24 iunie 2007). Cei de la asociația pecicană de motociclism vor să omologheze cât mai repede posibil primul teren de acest gen din țară pentru a putea intra în circuitul național. Potrivit preÂşedintelui West Motoreador, Stanislav Ribovici, în prima zi pista va fi accesibilă după ora 14 (pe proprie răspundere) pentru antrenamente libere, organizatorii punându-le la dispoziția concurenților duÂşuri, precum Âşi o tocană Âşi o bere. Duminică urmează adevăratul spectacol: concursuri pe mai multe categorii, pe durata întregii zile. După înscrierea, vizita medicală Âşi verificarea tehnică, de la ora 10 încep antrenamentele pe categorii. Prima manÂşă de concurs se desfăÂşoară între orele 15 Âşi 16:50, iar a doua între 17 Âşi 19, categoriile participante fiind: amatori, 125-250 CC, peste 250 CC Âşi quad. Programul beneficiază de sprijinul mai multor sponsori din Pecica Âşi Arad, precum Âşi de cel al autorităților locale pecicane, iar intrarea este liberă în cursul celor două zile." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi68p Postat Iunie 23, 2007 Share Postat Iunie 23, 2007 Cum se ajunge acolo?La "ARENA ROVINE"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spy Postat Iunie 23, 2007 Share Postat Iunie 23, 2007 Cum se ajunge acolo?La "ARENA ROVINE"? intri in pecica si dupa lukoil faci stanga,si tot inainte;intrebi de stadion...si te ghideaza lumea(treci pe langa Politie...,e pe malul muresului); Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spy Postat Iunie 24, 2007 Share Postat Iunie 24, 2007 si cateva poze de la concursul de motocros de la pecica.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 25, 2007 Share Postat Iunie 25, 2007 super tare motocrossu...si cum ma puteam arunca si eu pana in pecica...da noah...sper sa ne vedem sambata pe acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badbeats Postat Iunie 25, 2007 Share Postat Iunie 25, 2007 " Prima pistă de super cros din țară Eveniment de zile mari la Pecica, la sfârÂşitul acestei săptămâni. După luni întregi de muncă, pasionații de motoare de la Asociația West Motoreador din Pecica – cu sprijinul Primăriei – au reuÂşit să transforme pista de la Pădurice într-o locație ideală pentru concursuri de super cros. Acest tip de întrecere presupune un teren nu foarte lung (1000-1300 de metri), dar foarte abrupt, cu multe obstacole. În momentul de față nu există în țară un asemenea teren care să fie corespundă tuturor normelor Âşi să poată fi omologat de Federația Română de Motociclism. Odată cu terminarea lucrărilor de amenajare, Asociația West Motoreador, împreună cu Las Vegas Moto Team Racing Arad Âşi-au propus organizarea unui concurs pe terenul denumit „ARENA ROVINE”. Întrecerea va consta, de fapt, din etapa a IV-a a Cupei Las Vegas Âşi va avea loc sâmbătă Âşi duminică (23, respectiv 24 iunie 2007). Cei de la asociația pecicană de motociclism vor să omologheze cât mai repede posibil primul teren de acest gen din țară pentru a putea intra în circuitul național. Potrivit preÂşedintelui West Motoreador, Stanislav Ribovici, în prima zi pista va fi accesibilă după ora 14 (pe proprie răspundere) pentru antrenamente libere, organizatorii punându-le la dispoziția concurenților duÂşuri, precum Âşi o tocană Âşi o bere. Duminică urmează adevăratul spectacol: concursuri pe mai multe categorii, pe durata întregii zile. După înscrierea, vizita medicală Âşi verificarea tehnică, de la ora 10 încep antrenamentele pe categorii. Prima manÂşă de concurs se desfăÂşoară între orele 15 Âşi 16:50, iar a doua între 17 Âşi 19, categoriile participante fiind: amatori, 125-250 CC, peste 250 CC Âşi quad. Programul beneficiază de sprijinul mai multor sponsori din Pecica Âşi Arad, precum Âşi de cel al autorităților locale pecicane, iar intrarea este liberă în cursul celor două zile." ti-am zis ca nu mereg netu, scuze am fost si eu ieri dar numai un pik pt ca invat la bak...in sfarsit am numerele asa k poate ne vedem si prin arad AR 88 KRY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 27, 2007 Share Postat Iunie 27, 2007 Un drum de mare...undeva prin 24august...ar fi cineva interesat?suntem 2motoare...mergem arad-maramures-moldova-costinesti-brasov-sibiu-arad...astept pareri si oameni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 28, 2007 Share Postat Iunie 28, 2007 Un drum de mare...undeva prin 24august...ar fi cineva interesat?suntem 2motoare...mergem arad-maramures-moldova-costinesti-brasov-sibiu-arad...astept pareri si oameni... mai devreme ca in 1sep este gata concediul si oricum merg undeva in ..saptamana de miere.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 ..poate prin 6 august. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 am vrut si noi sa mergem atunci...dar ii scumpa cazare pe perioada aia...de aia ziceam de dupa 25 incolo...si noi plecam in 24august si pana ajungem in costinesti ii trecut de 25...si numa bine,banii care ii economisim pentru cazare ii bagam in benzina ca sa facem si maramuresu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iunie 30, 2007 Share Postat Iunie 30, 2007 (editat) ..poate prin 6 august. vii cu mine in luna de miere? :lol:tu cu suzi si cristina Editat Iunie 30, 2007 de ticokle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 ..mai tico tu vrei sa ti duci nevasta in luna de miere cu 6 motoristi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 pai el vrea sa isi lase in primire nevasta unor oameni de incredere pana el bea si sarbatoreste ca s-o insurat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 pai el vrea sa isi lase in primire nevasta unor oameni de incredere pana el bea si sarbatoreste ca s-o insurat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 pai el vrea sa isi lase in primire nevasta unor oameni de incredere pana el bea si sarbatoreste ca s-o insurat... ..sau mai degraba bea ca constientizeaza ce o facut.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 lasa mah,ca la toti ne vine randul...numa sa fi facut alegerea buna... ce se mai aude de turul ala din 15,caline? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 ..duminica un pescuit la taut? amatori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 Caline,hai si tu la Resita...lasa pescuitul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iulie 11, 2007 Share Postat Iulie 11, 2007 Caline,hai si tu la Resita...lasa pescuitul... am liber doar duminica, asa ca ma duc unde pot vezi ca peste 2 sapt mergem in retezat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate