meyndt alex Postat Ianuarie 17, 2004 Share Postat Ianuarie 17, 2004 caut si nu gasesc cheie de buzie pt. o honda ntv revere va sunt recunoscator pt. orice informatie data cheia nu este nici cea normala de 19, nici cea mica de 16 deistanta intre laturile hexagonului este de 18 mm alex meyndt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vali M Postat Ianuarie 17, 2004 Share Postat Ianuarie 17, 2004 Pai cauta o tubulara de 18 sau daca nu mere fa una la un meserias. Daca alegi tubulara gata facuta tre' sa umbli cu un burghiu prin ea. Asa nitzel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meyndt alex Postat Ianuarie 18, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2004 crezi ca nu am cautat, dar nu stiu cum numai de tubulara de 18 nu dai varianta cu strungarul o cunosc eu bine, dar cautam ceva de cumparat de pe la ceva magazin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormouse Postat Ianuarie 18, 2004 Share Postat Ianuarie 18, 2004 man, te duci duminika in targ, pe la 12 sa nu te scoli cu noaptea-n cap, si gasesti de toate, inclusiv inelare cotite mai ciudate. dk stii bine cum e loku', gasesti si cheia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meyndt alex Postat Ianuarie 19, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2004 sa ne lamurim, bujiile le-am scos eu cumva.... cu o teava ......... nu este ceva nou pt. mine pe mine ma intereseaza daca exista undeva in romania asta vreun magazin unde asi putea gasi o cheie originala pt. bujiile de 18 presupun ca nu sunt singurul in romania asta cu o japoneza sub el si ca nu toti motociclistii, care au o japoneza isi scot bujiile cu o bucata de ' tava ' batuta alex meyndt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Ianuarie 19, 2004 Share Postat Ianuarie 19, 2004 Incearca la Al Padrino. In mod sigur au. Datele lor: Bd. Nicolae Balcescu nr. 7, sector 1, Bucuresti Tel. 312.47.36; 312.55.90; 212.35.68; Fax 212.35.69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Ianuarie 19, 2004 Admin Share Postat Ianuarie 19, 2004 caut si nu gasesc cheie de buzie pt. o honda ntv revere va sunt recunoscator pt. orice informatie data cheia nu este nici cea normala de 19, nici cea mica de 16 deistanta intre laturile hexagonului este de 18 mm alex meyndt S-ar putea sa fie in masuri anglo-americane, ceva de genul 7". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meyndt alex Postat Ianuarie 19, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2004 asa baietii mei acuma imi place ceva informatii mai valabile, va multumesc frumos alex meyndt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex M Postat Ianuarie 27, 2004 Share Postat Ianuarie 27, 2004 Daca nu reusesti nicaieri te rezolv eu . Da-mi un apel pe mobil si vorbim! Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate