leonard_pop Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 unde as putea sa gasesc perii pt electromotorul unui gilera dna 50. am intrebat in stanga si in dreapta in oras (oradea) dar nu am gasit nimic decat electromotoare noi. stiu ca suntem o natiune orientata spre consum dar mi se pare aiurea sa platesc 45eur pt un electromotor nou cand eu am nevoie doar de perii care au un pret modic. multumesc frumos, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 Vezi in targ sau piata la ,,rusi" este posibil sa se potriveasca cei de scule electrice (bormasina,flex,etc) sau vezi aici http://www.motomike.eu/lini/category/10319020000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius_ereticus007 Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 Eu mi-am inlocuit carbunii cu cei de la electromotorul de Dacie. Costa 10 lei. Ii iei la smirghel pana ajung la dimensiunea celor de care ai tu nevoie. Eu aÂşa am facut si mere fara probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate