Stiff Rider Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 ieri, duminica, in jurul orei 17:00 poate 18:00, la 50 km de bucuresti spre targoviste, au trecut pe langa noi care eram opriti la umbra pe sensul spre bucuresti, trei motociclete in viteza mica, daca e cineva care stie despre ce e vorba rog sa scrie, merci ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 le-ai facut poze si vrei sa le trimiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Iunie 15, 2009 Autor Share Postat Iunie 15, 2009 mnu, ca ultimu' era bmw si ... na, dar amicii cu care eram zic altceva, si le-am zis ca o sa deschid discutie pe forum sa aflam despre ce e vorba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 Cred ca eram eu cu Melciu si CHL. Trei beemere, toate negre, un F650 cu pasager, unul fara si eu cu R 1100 GS cu topcase, coburi si xenon. Am vazut un grup stand la umbra la iesirea din satul Crangasi, parca erau un cruiser si vreo doua enduro-touringuri. Doar ca ceasul era cam 16:30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 mister elucidat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Iunie 15, 2009 Autor Share Postat Iunie 15, 2009 exact, merci frumos, va trebuii sa le dau dreptate amicilor mei, eu ziceam ca doar ultimul era bmw, poate de la tzigarile imprumutate de la Alinutza am vazut doar ultimul bmw (ce sa zic si io acu; ) merci de raspuns, asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate