_Shad0w_ Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 Popate cineva sa imi spuna si mie ce ulei sa pun intr-un rs50(kit 80 cmc)? Dar unul care sa tina ceva mai mult...cand l-am cumparat era plin si dupa aproape 400km incepe sa mi se aprinda becu ala de ulei(nu tot timpul...doar la frane). _Shad0w_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 2T macar semisintetic preferabil full sintetic Orice de marca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 se duce la fel de repede ca are nevoie de mult ulei rs-ul de 50! dar uleiul sa fie sintetic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Shad0w_ Postat Martie 9, 2006 Autor Share Postat Martie 9, 2006 multumesc pentru raspunsuri...dar totusi...dau 400.000 pe ulei si merg 350 km cu el ??!! mai mult decat pe benzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 asta e! ai vrut rs, na rs! este un motor foarte turat si n-ai ce ii face! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 asta e! ai vrut rs, na rs! este un motor foarte turat si n-ai ce ii face! Agree Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 ma rog, ala de 125 consuma mai putin ulei! da' asta de 50 merge cu 66 ml/litru.... fa si tu un calcul sa vezi cat te tine uleiu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate