dydy Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 Poate ca s-a mai scris asa ceva , dar nu stiu pe unde sa caut ... Am niste tobe Vance & Hines din USA montate pe o yamaha royal star , si plec afara unde amenzile de zgomot sunt MULT mai usturatoare, drept pentru care va intreb daca stiti vreun service care face si monteaza silence-uri ( sau ceva asemanator ) pentru atenuarea zgomotului ? Nu conteaza zona multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 Radu 0724230550. Cred ca te rezolva Succese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 Poate ca s-a mai scris asa ceva , dar nu stiu pe unde sa caut ... Am niste tobe Vance & Hines din USA montate pe o yamaha royal star , si plec afara unde amenzile de zgomot sunt MULT mai usturatoare, drept pentru care va intreb daca stiti vreun service care face si monteaza silence-uri ( sau ceva asemanator ) pentru atenuarea zgomotului ? Nu conteaza zona multumesc anticipat ... la fel este si cu aruncatul gunoiului pe strada ... Atentie! nu arunca gunoi ca si la Romanica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Iunie 17, 2009 Autor Share Postat Iunie 17, 2009 Radu 0724230550. Cred ca te rezolvaSuccese merci , il si caut deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate