Daaaaan Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 care e diferenta la KTM modelele 2000-2002, intre exc 400, exc 400 Racing, si varianta "SixDays" - care nu stiu sigur daca se aplica acestei motorizari? ca pe site-urile cu informatii moto, gasesti toate variantele posibile, ba le numeste intr-un fel, ba in altul. e vreo diferenta? mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daaaaan Postat Iunie 17, 2009 Autor Share Postat Iunie 17, 2009 intre timp am gasit pe wiki... exc 400, exc 400 racing exc 450, exc 450 racing, exc 450 sixdays dar astept sa-mi dea cineva niste diferente efective intre ele. ca asta nu mai era pe wiki mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 400 si 450 se cheama, toate "EXC Racing". Variantele "Factory" si "Six Days" sunt variante de echipare - in functie de an au alte stickere si includ mai multe accesorii KTM Power Parts in standard (scuturi, protectii, etc). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daaaaan Postat Iunie 17, 2009 Autor Share Postat Iunie 17, 2009 400 si 450 se cheama, toate "EXC Racing". Variantele "Factory" si "Six Days" sunt variante de echipare - in functie de an au alte stickere si includ mai multe accesorii KTM Power Parts in standard (scuturi, protectii, etc). pai...daca dai un search pe wiki, ktm apare la istoric si cu varianta exc 400 si exc 400 racing. asa ca..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 pai...daca dai un search pe wiki, ktm apare la istoric si cu varianta exc 400 si exc 400 racing. asa ca..... pai acu decizi si tu ca esti baiat mare. Eu iti zic ca e un singur motor. Ma crezi sau nu, treaba ta, ca de-aia e forum :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorineluSPR Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 care e diferenta la KTM modelele 2000-2002, intre exc 400, exc 400 Racing, si varianta "SixDays" - care nu stiu sigur daca se aplica acestei motorizari? ca pe site-urile cu informatii moto, gasesti toate variantele posibile, ba le numeste intr-un fel, ba in altul. e vreo diferenta? mersi off topic: o gramada de topic-uri deschise de tine pentru a compara motoarele(lc2 exc..mai multe )fara a ajunge la un rezultat on topic: diferentele pe care le puteai afla la topicul ktm-isitior ti lea spus ionut!! sper sa nu te fi deranjat postul meu! numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daaaaan Postat Iunie 18, 2009 Autor Share Postat Iunie 18, 2009 off topic: o gramada de topic-uri deschise de tine pentru a compara motoarele(lc2 exc..mai multe )fara a ajunge la un rezultat on topic: diferentele pe care le puteai afla la topicul ktm-isitior ti lea spus ionut!! sper sa nu te fi deranjat postul meu! numai bine da...speram sa ma poata lamuri cineva pana la urma. alea de la topicul ktm-istilor le-am vazut si eu...speram sa primesc niste info in plus. nu vreau sa arunc 2000 eur aiurea. si degeaba ma urc pe motoare sa simt eu diferentele...ca sunt incepator si mare diferenta nu o sa simt eu decat dupa cateva ore de calarit. de asta aveam nevoie de opinii de la posesori / calareti mai experimentati numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate