alexutzzz Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 1 nu am ceva cu tine .... 2 nu conteaza ca suntem offtopic 3 beti bere...berea rece nu face rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thugradu Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 unde as putea sa curat si eu powervalve in bucuresti sau ploiesti sau cum se curata ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 19, 2007 Autor Share Postat Februarie 19, 2007 La Horatiu acasa Ala se pricepe la frecat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 La Horatiu acasa Ala se pricepe la frecat recunoaste ca si tu o mai freci din cand in cand... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 19, 2007 Autor Share Postat Februarie 19, 2007 Nu fac asa ceva,dar ce de intrebi?Inveti pe pe cei ce nu stiu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 recunoaste ca si tu o mai freci din cand in cand... e sportiv de performanta:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 19, 2007 Autor Share Postat Februarie 19, 2007 Oare ma confuzi cu tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 Nu fac asa ceva,dar ce de intrebi?Inveti pe pe cei ce nu stiu? esti SENSEI in domeniu ,nu mai am ce te invata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 ce face baietii??? cine ma ajuta si pe mine ca nu pot sa intru pe forum de acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 20, 2007 Autor Share Postat Februarie 20, 2007 esti SENSEI in domeniu ,nu mai am ce te invata Am invatat de la cel mai bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 Hai sa facem un pool cu cine este cel mai labuitor dintre toti alexutzzz stie pe cine votez eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 20, 2007 Autor Share Postat Februarie 20, 2007 Hai sa nu. Nu vreau ca Paul sa sparga topul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 Hai sa nu. Nu vreau ca Paul sa sparga topul Ba plm..ptr un gay esti chiar amuzant ...nu stiam ca "your kind of people" sunt asa caterinca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 20, 2007 Autor Share Postat Februarie 20, 2007 Eu ca eu, dar tu esti o specie pe cale de disparitie. Ma intrb. cat de mare o sa fie oferta pe capu tau daca dispari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 Eu ca eu, dar tu esti o specie pe cale de disparitie. Ma intrb. cat de mare o sa fie oferta pe capu tau daca dispari very scump ...fatalaule cand mai ne faci o vizita aici la oras ca noi nu venim pe ulitza ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 20, 2007 Autor Share Postat Februarie 20, 2007 Stai sa imi consult agenda. Later edit: am agenda incarcata,sorry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 ba vi sambata pe amkart daca e frumos ca azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Februarie 21, 2007 Autor Share Postat Februarie 21, 2007 Nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 2, 2007 Autor Share Postat Martie 2, 2007 Bey, maine daca e frumos si nu ploua vin pe circuti pe la 1. Veniti si voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 ba ....mergem de 1 mai la mare???care merge??? da 1 mai pica marti fratie...si ce ma gandeam eo mergem dupe 27 aprile adik vineri pe seara plecam 28 sambata 29 duminica 30 luni 1 marti si stam si noi ca baietii un sejur:)))) sau nu aveti bani ba amaratilor???? care merge i-a sa bage aici un post:X:X:X hai ca am auzit ca mergem brigada mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 ba ....mergem de 1 mai la mare???care merge??? da 1 mai pica marti fratie...si ce ma gandeam eo mergem dupe 27 aprile adik vineri pe seara plecam 28 sambata 29 duminica 30 luni 1 marti si stam si noi ca baietii un sejur:)))) sau nu aveti bani ba amaratilor???? care merge i-a sa bage aici un post:X:X:X hai ca am auzit ca mergem brigada mare. hai ba ca mergem cu masina...ce dracu,merg numa a2a cu motoru ca sa te astept pe tine??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 hai ba ca mergem cu masina...ce dracu,merg numa a2a cu motoru ca sa te astept pe tine??? ba fratie..pun contactu bag neutral ma leg de tine..si pana acolo mergem lejereanu cu 200;) se pare ca nu merge nimeni de 1 mai la mare=)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 ba ....mergem de 1 mai la mare???care merge??? da 1 mai pica marti fratie...si ce ma gandeam eo mergem dupe 27 aprile adik vineri pe seara plecam 28 sambata 29 duminica 30 luni 1 marti si stam si noi ca baietii un sejur:)))) sau nu aveti bani ba amaratilor???? care merge i-a sa bage aici un post:X:X:X hai ca am auzit ca mergem brigada mare. ba io oricum merg cu masina sau motoru` asa ca ori mergem impreuna,ori ne vedem acolo ...asa ca pune 1 pe lista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ptk_R1 Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 si eu merg cu ink 2 tov deci suntem 5 hihihih Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 5, 2007 Autor Share Postat Martie 5, 2007 ba io oricum merg cu masina sau motoru` asa ca ori mergem impreuna,ori ne vedem acolo ...asa ca pune 1 pe lista Ti-a dat mata trabantul pe gaz? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate