axi Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 Salut Am observat ca toti aveti japoneze si italiene... Vreau sa vad ceva comuniste.... Aveti asa ceva , sau sunt singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 Salut ma cheama ionel si sunt din alba am 17 ani iar "animalul" meu este un MINSK 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Septembrie 24, 2007 Share Postat Septembrie 24, 2007 (editat) Salut ma cheama ionel si sunt din alba am 17 ani iar "animalul" meu este un MINSK 125 Animal? Editat Septembrie 24, 2007 de CoSSmiN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 24, 2007 Share Postat Septembrie 24, 2007 Frate,tu nu ai ce face,nu ai de unde sa mai aduni posturi? Nu vezi cat de absurd est? Prima data postezi o poza total aiurea pusa si dupa aia te uiti mai jos in poza de la semnatura ta si vezi "No Speed LimiT". Lasaneeeeeeeeeeeeeeeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Septembrie 24, 2007 Share Postat Septembrie 24, 2007 Frate,tu nu ai ce face,nu ai de unde sa mai aduni posturi? Nu vezi cat de absurd est? Prima data postezi o poza total aiurea pusa si dupa aia te uiti mai jos in poza de la semnatura ta si vezi "No Speed LimiT". Lasaneeeeeeeeeeeeeeeeeeee Scuze dar se pare ca cineva mi-a aflat parola,si mi-au schimbat si niste chestii la avatar.. nu am postat eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Septembrie 24, 2007 Share Postat Septembrie 24, 2007 Scuze dar se pare ca cineva mi-a aflat parola,si mi-au schimbat si niste chestii la avatar.. nu am postat eu si tot ala acum cateva luni ti-a modificat profilul in care scria "la insistentele unora mi-am vandut R1 !!!" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Septembrie 24, 2007 Share Postat Septembrie 24, 2007 si tot ala acum cateva luni ti-a modificat profilul in care scria "la insistentele unora mi-am vandut R1 !!!" ? Din pacate nu!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate