Sari la conținut

Aprilia RS50

Postări Recomandate

Ce parerea aveti de aceasta motocicleta? E potrivita pentru incepatori? Din cate stiu, nu am nevoie de carnet de conducere pentru motoare de 50cmc, deci nici pentru RS50 nu as avea nevoie...e adevarat? Cat de greu te inveti cu ea? Care-i viteza maxima? Si ultima, da' nu in ultimul rand, cum se aude :)?

Merci.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce parerea aveti de aceasta motocicleta? E potrivita pentru incepatori? Din cate stiu, nu am nevoie de carnet de conducere pentru motoare de 50cmc, deci nici pentru RS50 nu as avea nevoie...e adevarat? Cat de greu te inveti cu ea? Care-i viteza maxima? Si ultima, da' nu in ultimul rand, cum se aude :)?

Merci.

Salut ! Uite exact pt. a mă reapuca (m-am lăsat vreo 10 ani) de moto am luat un TZR50 care-l vînd acum, deÂşi e nouă. Practic e aceeaÂşi motocicletă, chiar mai bună decît RS50 (mulți spun asta!), fiind mai solidă, loc mai bun pt. pasager, acelaÂşi motor, Minarelli AM6, etc. Îți pun link-ul la anunț: /index.php?...=374620&hl=

ÂŞi-a făcut treaba atît de bine încît am luat Âşi carnetul între timp ! Dacă doreÂşti contactează-mă ! Este foarte indicat să înveți înainte de a merge la Âşcoala pt. permis, Âşi nu doar, te Âşi dai să te saturi !

Editat de lionofjudah
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri