Sari la conținut

lionofjudah

Super Membru
  • Număr conținut

    550
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de lionofjudah

  1. Mai patriotule, multumim de "invitatia" extrem de amabila, tie si tuturor celor care ne-au adus in situatia sa ne lasam copii, neveste, bunuri, case si rude pentru a merge la dracu' sa ne placa sa-i avem in tara alaturi de viteji ca tine la care li se "falfaie" ... steagu'!
  2. Mie unul mi se face sila de filfiirea steagului mai ales, de asa zisele "campanii" cu steagul trîmbitate pe la televiziuni, acum dupa ce sentimentul national a fost complet diluat si mai ales într-o lume în care patriotismele astea ieftine sînt desuete. Abia ma abtin sa nu scuip pe aceasta "promotie" care numai nationala si patriotica nu este, ci tot politica si economica trebuie sa fie.
  3. topicul este despre ora la care a ajuns: oo,oo sper sa observati virgula!
  4. cuuuum ? avem in tzara o comuna cu numele "topraisar"??? pai acesta ar trebui sa fie denumirea forumului de fata, sau cel putin a unei bune parti a lui... topraisar, o sa ma gindesc toata ziua la tine!
  5. daca ti-as povesti doar cit am patimit cu mechanics acolo...! daca nu gasesti un cric auto, ...eu am dat motoare mult mai grele, dublul greutatii, folosind blocuri de lemn, caramizi, roti de masina, lanturi agatate de bari prin curte, ...grija la deshte insa! oricum si cu cricul trebuie sa-l pui cu mare grija sa nu se rastoarne. nu ai un prieten, un vecin fie si britanic, sa-l chemi sa-ti dea o mina pina-l cobori din cadru? poti inventa singur un fel de "piramida" pe care sa o construiesti sub motor, pe care sa o poti dezmembra putin cite putin incat sa-l cobori pe podea...motorul de rs 125 nu este asa de greu. curaj! uite, baietii te ajuta aici! excelent, deci se poate!
  6. Iti este ramasa in viteza. Se impune sa o desfaci. Asta este! E si mai sigur asa. Nu mai porni motorul, nici nu mai incerca. Daca indraznesti, esti si cam nevoit dupa cum ai descris tu situatia, fa rost de manualul de service, scule, multa rabdare si desfa totul intr-un loc curat. Mergi incet, tine minte, ce dai jos, de unde, si imagineaza-ti pe loc cum ar fi sa le remontezi. Fa acest exercitiu la fiecare piesa desfacuta. Daca posezi ceva abilitati mecanice, evident scule, urmaresti atent manualul, esti un pic tipicar din fire, se poate macar sa afli ce este dincolo de furca selectorului, in interiorul cutiei de viteze. Cauta pe forumuri dedicate apriliei rs 125, sigur gasesti informatii utile. Cam atit se poate recomanda cuiva in situatia ta. Dar curaj, eu unul asa am fost obligat de situatii sa-mi repar singur motoarele. Si am facut-o deja la citeva, si nu am nevoie decit sa-mi comand piesele singur. Fuck those shops unde lucreaza indieni si alti dodgy mechanics!
  7. Bun, insa eu eram interesat daca pe liber, deci in neutru, poti misca motocicleta de pe loc. Asa aflam daca intr-adevar ti s-a blocat ceva in cutie dincolo de selector (furca), lucru care repet, impune o desfacere a ei. Poti singur sa o misti, nebagata in viteza si fara motor pornit?
  8. Te inteleg. Insa din descriere si de la distanta nu prea are nimeni cum sa te ajute, sper sa-ti dai seama. Dupa cum descrii problema, deci selectorul se misca in jos si-n sus dar nu iese din viteza a II-a, se impune o demontare a cutiei. Deci desi misti schimbatorul si il pui pe liber, motocicleta nu se misca pe roti ci este in viteza?
  9. Mda, esti intr-o situatie dezavantajoasa. Scuze ca sunt pesimist, dar stiu ce vorbesc. Doar daca gasesti acolo un prieten priceput care sa ti-o desfaca mai departe si sa afle problema ori sa o dezmembrezi si sa-i vinzi asa piesele, iesi din incurcatura. succes!
  10. Bun sfatul tau! Mersi frumos! Daca ajungi in Parang la o endureala, da-mi de stire.
  11. Ia sa vad cine se stie a ma ajuta la treaba asta! Caut rulmentul care se vede in poze, rog frumos de unde-l pot achizitiona? Indicativul rulmentului este FAG 10-6551 K.E Locul de unde provine in motor, il puteti vedea in poze. Precizez ca motoreta este un KTM 125 SX, din 1994. Vă rog niÂşte îndrumări portocaliilor! (de la mobre, desigur! nu insinuez altceva,..) Promit sa vorbesc frumos aici pe forum ca sa nu-mi mai iau "warn" daca bere nu pot da pe loc la toti!
  12. De cînd cu vremea rece, o plictiseală pe formolul ăsta de se scorojesc pereții!
  13. Mari miÂştocari enduriÂştii ăÂştia! Mai rău e să te Âşi dai cu ei. Comedia umană! Exercițiul îți va arăta unde greÂşeÂşti. A ține constant de accelerație, ajută de asemenea. Mie se pare f. uÂşoară mobra ta. Trebuie să poată urca, dar probabil îi dai Âşi prea mult gaz dintr-o dată. Nu Âştiu nu sînt în "papucii tăi". Mai încearcă, dar "stay safe"!
  14. De vinzare, - armura completa GP-PRO, include briu, carapace si alte piese detasabile, totul este ajustabil, deci se poate purta de la marimea M la XL! Folosita doar la citeva iesiri, practic fiind noua. 200 RON - armura ACERBIS, 60 RON. - OCHELARI SI CASCA CROSS MADHEAD, impreuna la un 60 RON. - protectie ghidon cross TOMMI, nou noutza. 30 RON. 0761226058
  15. Pentru voi poate, dar nu pentru noi, cei din zonă! Mai sunt încă multe de spus, dar de acum e istorie. Aici, însă, mult can-can...
  16. fraaaate da' nu se mai termină! mda, nici sezonu', nici mortalele, nici nimic! asta-i treaba cu motor...
  17. Mie-mi place filmu' lui chubby de la semnătură...
  18. Profuuuuuuuuund frate, ce să-ți povestesc!
  19. Mno, acu' ce vrei Âşi tu! Doara-s veniți la safari-alpina, mîncai-ar ted rangerul urs!
  20. Nu Âştiu ce ne mai miră! Sper să fie sigur ce spui tu, mai mult, sper să fie organul pe fază! Mai jos, aiciÂşa pe forum, vedeți un alt topic cu accident mortal, pe la Lugoj, 06.09... nu se termină odată vara Âşi sezonu'?
  21. teiule, de ce huleÂşti o zeiță de forum?
×
×
  • Creează nouă...