lascar.alexandru Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 Sal...iar am o problema si vreau sa va cer sfatul...m-a lasat bateria deodata acum cam 2 saptamani...am sperat de fapt sa fie bateria si am incarcat-o.M-a tinut cam 70-80km si apoi buf.....a murit iar. Am inteles ca ar fi o problema la releul de incarcare....oicum maine merg la un service pt incercari.erca ceva mai ieftin daca se poate Insa,daca e adevarat si releul este de vina....are cineva asa ceva de vanzare ca m-am interesat si nou e cam 640ron si as incerca ceva mai ieftin daca asa gasi...merci.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misha' Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 Nu stiu unde ai gasit tu la pretul ala dar la electrex e mult mai ieftin: http://www.electrexworld.co.uk/rr85-regula...rld-3206-0.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 Sal...iar am o problema si vreau sa va cer sfatul...m-a lasat bateria deodata acum cam 2 saptamani...am sperat de fapt sa fie bateria si am incarcat-o.M-a tinut cam 70-80km si apoi buf.....a murit iar. Am inteles ca ar fi o problema la releul de incarcare....oicum maine merg la un service pt incercari.erca ceva mai ieftin daca se poateInsa,daca e adevarat si releul este de vina....are cineva asa ceva de vanzare ca m-am interesat si nou e cam 640ron si as incerca ceva mai ieftin daca asa gasi...merci.. ce motor ?...vezi ca se poate sa gasesti la serban duca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate