alfo Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 sal vreau sa imi schimb motoreta am un suzuki si vreau sa iau un bt 1100 de la yamaha , stie careva ceva despre ea? merita ? are probleme ? orice . merci pt ajutor si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bimbo's Fighter Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 (editat) sal vreau sa imi schimb motoreta am un suzuki si vreau sa iau un bt 1100 de la yamaha , stie careva ceva despre ea? merita ? are probleme ? orice . merci pt ajutor si asfalt uscat ...ce sa zicem, un adevarat Bulldog! ...nimic pentru incepatori, motor cu un cuplu puternic (88 Nm), V2, racire pe aer Plus+ : Cardan, saua foarte comoda si joasa Negativ - : cutia de viteze, a-ti rogi moartea la semafor cautand N-ul, Instrumentele de ex: nu stii cata benzina mai ai, doar cand se aprinde rezerva, greutate mare, < 250 kg ... Editat Iunie 28, 2009 de Bimbo's Fighter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 Eu am auzit numai de bine de BT 1100.....nu multe motoare de varsta Bulldog-ului aveau indicatoare de benzina, asa ca te poti multumi cu un simplu bec martor. Bulldog-ul nu are ever 250 kg .....este un pic mai usor decat xjr-ul meu. Ca minusuri aduse motoretei ar fi defiitul de putere si cuplu in ciuda cilindreei...OVERALL ia-o si nu mai sta pe ganduri, este o motoreta super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alfo Postat Iunie 30, 2009 Autor Share Postat Iunie 30, 2009 multumesc frumos pt sfaturi asfalt uscat tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 Daca dai cateva pagini mai in urma ai sa vezi ca s-a mai discutat aici si paradiscutat despre Bulldog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate