geza.benedekfi Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 (dupa ce am alimentat japonezele) Echipa s-a bagat la actiune: Restul pozelor aici p.s. - Multumesc pentru urari... Prietenii stiu de ce... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 (editat) p.s. - Multumesc pentru urari...Prietenii stiu de ce...[/size] Mie nu-mi mai ramane,decat sa pun cateva cu dl. :"moa" (fara poze) ... ...cat si cu capra lui(care zboara si singura) Toate bune VA doresc (mai multe poze-si cu echipa - in semnatura) Editat Iunie 29, 2009 de csocso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 faina tura...bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 bai baieti e scandalos ce se petrece acolo. Ia spuneti cum stati cu timpu? mai venim la o vizita? Noi ne gandeam prin august, ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Iunie 30, 2009 Autor Share Postat Iunie 30, 2009 bai baieti e scandalos ce se petrece acolo.Ia spuneti cum stati cu timpu? mai venim la o vizita? Noi ne gandeam prin august, ce ziceti? OK ! Sa ne anuntati cu 3-4 zile inainte. Va asteptam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaszloB Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 ... nu mergeti, baieti, ca astia va pozeaza cand va este lumea mai draga ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Iulie 2, 2009 Autor Share Postat Iulie 2, 2009 ... nu mergeti, baieti, ca astia va pozeaza cand va este lumea mai draga ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 ... nu mergeti, baieti, ca astia va pozeaza cand va este lumea mai draga ... stai linistit ca mai rau decat a fost nu se poate, sper! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 lectia de scuba la Cristuru. Uitasem de BD ca de atunci mereu isi ia mereu neoprenu pe el cand merge la Cristuru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 ...m...da,si cu ploile din saptamana asta paraiasele s-au cam umflat,asa ca...atentie la echipament Dealtfel Va asteptam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate