Dogg Postat Ianuarie 20, 2004 Share Postat Ianuarie 20, 2004 Daca stiam acum 7 ani ca o sa-mi iau motor pa catzelele mele le-ar fi kemat acum Suzi si Zuki ...Doar asa de intrebare credeti ca o sa gasesc cumva vreun nr preferential cu DOG? Poate o fi vrut vreunu din voi nr din asta si stie... Motoru meu e postat mai jos la topicu cu rookie ...asa ca sa nu ma-njurati ca n-am pus poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vali M Postat Ianuarie 20, 2004 Share Postat Ianuarie 20, 2004 Marea majoritate a dneprelor din Iasi au numar IS xx DOG. Deci se poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Ianuarie 20, 2004 Share Postat Ianuarie 20, 2004 Daca stiam acum 7 ani ca o sa-mi iau motor pa catzelele mele le-ar fi kemat acum Suzi si Zuki ...Doar asa de intrebare credeti ca o sa gasesc cumva vreun nr preferential cu DOG? Poate o fi vrut vreunu din voi nr din asta si stie...Motoru meu e postat mai jos la topicu cu rookie ...asa ca sa nu ma-njurati ca n-am pus poza eu zic ca SIGUR se poate cu nr e problema 90 .... trebuie sa faci cerere inainte sa-l inmatriculezi la politie si se rezolva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Ianuarie 21, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2004 Marfa marfa oricum motoru nu e inscris inca de abea e adus din japolanda imi faceam griji ca nu gasesc firar mama ei de treaba a inceput si ninsoarea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate