Sari la conținut

Ride test Piaggio la Sibiu 11-12 iulie


mein_84
 Share

Postări Recomandate

Vino în 11 si 12 iulie în parcarea Sălii Transilvania din Sibiu si găseste solutia ta de mobilitate urbană. Piaggio alături de dealerul tău Gealco Motors îti oferă acum posibilitatea să încerci modele din mărcile Piaggio, Vespa, Gilera si Derbi.

Ai ocazia să testezi o gamă amplă de scutere pentru a găsi scuterul care ti se potriveste. Vino si lasă-te purtat de practicul Piaggio Fly, relaxează-te pe comodul Piaggio Liberty, eliberează pasiunea cu energicul Gilera Runner, gustă „la dolce vita” cu Vespa LX sau dezlăntuie-te cu sportivul Derbi GPR. Este mai simplu decât crezi: trebuie doar să ai peste 18 ani, un act de identitate si obligatoriu chef de distractie.

Distractia continuă sâmbătă seara începând cu ora 21 în Club Supporter la un party cu scutere, concursuri, premii si multă voie bună, iar duminică te asteptăm din nou la ride test.

post-43281-1246450076_thumb.jpg post-43281-1246450097_thumb.jpg post-43281-1246450109_thumb.jpg post-43281-1246450149_thumb.jpg

Cu un scuter uiti de problemele zilnice cu care se confruntă soferii de autovehicule: ambuteiaje în trafic, găsirea unui loc de parcare, etc. si nu în ultimul rând respecti mediul înconjurător (produce cu până la 70% mai putin CO2 fată de un autovehicul obisnuit).

Grupul Piaggio este cel mai mare producător de scutere si motociclete din Europa si al patrulea la nivel mondial cu peste 600.000 de unităti produse în fiecare an. Acesta a luat fiintă în 1884, producând initial locomotive si vagoane, ulterior diversificând-usi productia cu avioane si după al Doilea Război Mondial, în 1946, a debutat în segmentul mobilitătii individuale cu primul scuter Vespa. Brandurile din portofoliul Grupului Piaggio s-au diversificat considerabil, atât prin dezvoltare proprie cât si prin preluarea unor mărci existente. În prezent acesta detine 7 branduri de renume mondial. Gealco Motors, dealerul tău Piaggio îti oferă patru dintre acestea: Piaggiosolutii de mobilitate pentru orice nevoi, o gamă fără limitări; Vespamai mult decât un scuter, un simbol, un mod de a trăi si o lume aparte; Gileranăscută din dorintă, înglobează toată pasiune si eleganta sportivă italiană pe două roti; si nu în ultimul rând Derbi o marcă istorică, mereu învingătoare în competitiile internationale.

Vino, te asteptăm cu scuterele gata de ride test si un traseu incitant!

Pentru detalii intră pe www.gealcomotors.ro sau contactează dealerul tău Piaggio din Sibiu: Gealco Motors SRL, Str. Al. I Cuza nr. 1, e-mail office@gealcomotrs.ro sau telefonic la 0269.235.114.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...