Tziparu Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 daca ma poti ajuta te rog!am o zuzuki gsx f 750,si discurile de frana pe fata nu sunt fixe ,au un joc,asa tre sa fie? sau este nasol.fostul propietar mi-a spus ca asa tre sa fie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 daca ma poti ajuta te rog!am o zuzuki gsx f 750,si discurile de frana pe fata nu sunt fixe ,au un joc,asa tre sa fie? sau este nasol.fostul propietar mi-a spus ca asa tre sa fie! salut. fac pariu ca daca-ti curgea ulei pe la garnituri fostul proprietar iti spunea ca asa e modelul,din fabrica pierde ulei.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 daca ma poti ajuta te rog!am o zuzuki gsx f 750,si discurile de frana pe fata nu sunt fixe ,au un joc,asa tre sa fie? sau este nasol.fostul propietar mi-a spus ca asa tre sa fie! Este normal, sistemul se numeste "floating discs" si rostul jocului trasversal este de a permite discurilor sa se "autoalinieze" in planul etrierelor si de a minimaliza transmiterea de forte reactive j(nedorite) furcii fatza. In plus, distanta marita dintre discuri si suporti sunt un ajutor substantial pentru a tine rotoarele cat mai reci posibile. La ce reglaje te referi? Ride Safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
testos Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 daa...... e normal sunt discuri flotante..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate