dadesign Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 Salut, doresc sa aflu parerea voastra in legatura cu aceasta motocicleta. Necesitatile mele ar fi urmatoarele: sa fie relativ usoara, sa o pot folosi pe sosea dar si pe drumuri forestiere, sa aiba o sa generoasa, comoda si foarte important sa o pot baga in garajul unui camper. Nu ma interesaza viteza pe sosea sau sa ma dau in gat cu ea pe coclauri, o voi folosii doar pt plimbari recreative, piata, descoperiri de locuri noi. Strainii ce detin un camper folosesc de obicei scootere mici datorita greutatii reduse, eu insa doresc o motocicleta simpla, ergonomica, relativ clasica cu care sa-mi fac treaba. Astept opiniile dumneavoastra, iar daca cineva detine o astfel de moto poate imi da mai multe imformatii. Va multumesc si va salut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator jojo_davidoff Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 Eu am facut scoala de soferi in Italia, pe vanvan si m-am plimbat destul de mult cu el, acolo se da' si traseu, nu doar poligon. E super comod, o pozitie excelenta, o sha super moale si comforatbila. Are o stabilitate fenomenala si se inclina super usor. Cauciucurile alea mari absorb cat se poate gropile. Furca e ca si inexistenta, e de proasta calitate. Suspensia spate nici ea nu e prea stralucita, e ca a unui scuter, booster daca stii. Nu e zgomotoasa si vibreaza doar pe la 90-100km/h. Consuma foarte putin, cam 2 la 100. Franele sunt DEZASTROASE, frana spate trebuie apasata foarte puternic, pt ca este pe tambur, iar frana fata nu este destul de puternica si simti aiurea cand franezi si pt ca e furca ft dura. Pe ploaie nu iti sare noroi nici pe spate nici pe fata, sunt proiectate ok aripile si nu aluneca deloc, datorita cauciucurilor. Pentru ce vrei tu, eu cred ca e motocicleta potrivita , si pe drumuri de tzara e ok, doar sa fii atent la denivelari si gropi ca te rastorni cu suspensile alea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dadesign Postat Iulie 2, 2009 Autor Share Postat Iulie 2, 2009 (editat) Multumesc pentru informatii. Inteleg ca este destul de rigida, poate cu mine (95 kg) devine putin mai elastica , nu as vrea sa fie pe post de trambulina! Despre frane ce sa spun... am mult prea putina experienta ca sa-mi dau seama, probabil ca ma voi obisnuii cu ele... sau nu! Vad totusi din descrierea ta ca are si parti bune. Cu puterea cum sta? Are cat de cat forta incat sa nu-si dea naduful cu mine in panta? Editat Iulie 2, 2009 de dadesign Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate