libelula Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 Salut baieti, daca stiti si daca aveti cunostinte care lucreaza la astfel de firme ce livreaza in Bucuresti pe scuter diverse, as fi curios cam care este salariul si care sunt conditiile. Scuterul este oferit de firme uneori, alteori vine proprietarul cu masinaria, nu? Daca aveti idei spuneti-mi va rog si mie. Multumesc, Liviu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zixx Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 L-am intrebat de curiozitate pe un curier(nu imi mai aduc aminte firma).In jur de 7 milioane/luna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Postat Martie 17, 2006 Autor Share Postat Martie 17, 2006 merci.. astept si alte detalii. dmw, te salut.. azi am citit reply-ul tau. merci de bere bem una intr-o zi. pana una, alta, ai idee despre nivel, conditii, si cum sta treaba? merci, liviu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 merci.. astept si alte detalii. dmw, te salut.. azi am citit reply-ul tau. merci de bere bem una intr-o zi. pana una, alta, ai idee despre nivel, conditii, si cum sta treaba? merci, liviu nu am nici cea mai vaga idee!!! scuterul meu e al meu!!! nu am lucrat niciodata la curierat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate