Kash K.E. Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 VAND URGENT KTM EXC 400!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AN FABRICATIE: 2001 DESCRIERE: motorul e in stare buna de functionare, are lant, pinioane fata spate, placute fata spate frana, discuri de ambreaj noi... pret 2700 € NEGOCIABIL!!!... relatii la tel... 0744997938 mess: hellboy_alex24 ACCEPT SCHIMB CU 125/200/250 2T 2005-2008 + DIFERENTA DIN PARTEA MEA... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 Baaaaa !! ALO , ce e aici ? Bursa ?Doamne...faceti posturi aiurea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kash K.E. Postat Iulie 3, 2009 Autor Share Postat Iulie 3, 2009 bai, eu zic k nu am gresit cu nimic... nu vad care e problema... sunt o gramada de anunturi de vanzari la rubrica asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierre2400 Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 bai, eu zic k nu am gresit cu nimic... nu vad care e problema... sunt o gramada de anunturi de vanzari la rubrica asta... daca vad un gunoi pe strada...mai arunc si eu unul langa el , nu?.... PS : DND Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RocketBoy Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 bai, eu zic k nu am gresit cu nimic... nu vad care e problema... sunt o gramada de anunturi de vanzari la rubrica asta... E problema.Cum nu ai gresit ma? nu vezi ca e la categoria 125 si nu la topicul cu bursa...gara receptie.... Terminat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate