Sari la conținut

RocketBoy

Membru
  • Număr conținut

    406
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    paul_rot91@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bistrita
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Suzuki gsx-r k1
  • Numar Moto
    BN
  • Club
    Alcoolicii anonimi

RocketBoy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. RocketBoy

    accident sigmir

    presupun ca ai cazut in curba aia la aproximativ 90 de grade(aia find cea mai mare de pe sigmir si se poate lua cam cu 100km/h),aici ai gresit tu,ca nu te-ai incadrat bine pe curba si ai prins pietris.De bine de rau poate inveti ceva,ca esti incepator si trebuie sa fi calculat pe curbe,spor la reparatii si insanatosire grabnica!
  2. Reparam carene,codite,aripi etc.(carene crepate,gaurite sau rupte in mai multe bucati) Carenele se repara cu fibra de sticla,nu le lipim la cald pentu ca nu rezista prea bine la vibratii. Intr-o oarecare masura putem modifica si unele elemente ale carenajului,aici depinde de preferinte. Cine doreste poate suna la numarul : 0749.312.758 Ca sa completez se pot repara si unele spoilere de masina...
  3. RocketBoy

    Crazy Snails

    Draga Domnule Nicu! Astept invitatia dumneavoastra de cateva zile...Desi in zadar. Ma incadrez la cerintele clubului, pe simplu motiv ca motorul a avut parte de un tuning. Atasez o poza ,iar daca sunt nelamuriri am sa atasez si certificatul de inmatriculare. Cu stima EU!
  4. E doar cate o singura banda pe sensul de mers...
  5. Sa-i fie tarana usoara! Platim pentru greselile noastre...
  6. RocketBoy

    Ture moto

    Se pare ca a scapat cineva de rodaj Cat mai multe iesiri!! Am fost si eu pana la cluj ieri,defapt se stie...ne-am intalnit pe drum .
  7. Nu am fost eu ... Seamana cu motoru meu,dar poza e luata de pe net.De undeva de prin Prahova parca...
  8. Conform spuselor tare am sa rog toti (chiar toti)posesorii de sportive sa paraseasca acest forum , chiar si tara daca este posibil. Poi stai putin ma baiatule ce te roade pe tine ca au alti sportive si nu chopper ca si tine. Nu mi-o lua in nume de de rau,ca nu te atac sau te jignesc. Dar gandestete, tu privesti motociclismul din alta perspectiva.TU VEZI CHOPPERE."bravo foarte bine ca nu ai capu gol si plin de tarate ca noi restul." Alti privim din alta perspectiva motociclismul,noua ne plac sportivele,asta ne place,asta ne dorim asta avem. E necesar sa bagi mai multe persoane in aceeasi oala ? Bun foarte bine ,baietii astia si-au cautato,si-au gasito si atat.Si-au primit pedeapsa intr-un fel. Tuturor ne vine randu nu conteaza ca tu ai chopper sau alti vitezane... Parerea mea ca astea-s ideei comuniste : ASTA ARE SPORTIVAAA, TREBUIE OMORAT!!!!
  9. Zmeilor , o avut sange.Normal ca are sange ma , e om ce dracu
  10. http://www.adevarul.ro/articole/bacau-a-mu...rietenului.html Off doamne inca unul ..RIP
  11. Nu trebuie sa radem cand se intampla fara sa vrea ceva. Da el si-o cautato. Si da m-am dat si eu pe cate o roata (ca pe aia de pe fata sau spate nu conteaza) dar nu printre masini etc. O vrut sa ofere un spectacol.A reusit
  12. Nu stiu de ce am impresia ca a vrut sa se faca cunoscut , sa apara la Teveu Deci el o vrut sa faca asa
  13. Prafff. Amatorii astia Oricum incepator ce mai
×
×
  • Creează nouă...