Xomin Postat Iulie 4, 2009 Share Postat Iulie 4, 2009 o sa postez cate o singura poza pe post ca sa nu se incarce greu pagina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Iulie 4, 2009 Autor Share Postat Iulie 4, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Iulie 4, 2009 Autor Share Postat Iulie 4, 2009 campingul la 100m de stadion plaja din kavarna - la 2 km de camping the end Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Iulie 5, 2009 Autor Share Postat Iulie 5, 2009 (editat) aici un slideshow cu pozele de mai sus format: HD dimensiune: 640x480 marime: 100mb soundtrack: blind guardian - valhalla Editat Iulie 5, 2009 de p.c. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 (editat) Eu am ajuns la Kaliakra Rock Fest 2009 pentru Dream Theater si pentru atmosfera de acolo, pe care am apreciat-o si in alti ani. Concertul a fost superb, perfect as putea spune, insa romani nu au mai fost la fel de multi ca in trecut, mai mult ca sigur din cauza faptului ca evenimentul s-a suprapus cu Bestfest-ul. Publicul bulgar a fost din nou la inaltime, stiau toate versurile pana si copiii, iar organizarea a fost foarte buna. Pacat ca in camping a fost un haos de nedescris si n-am inchis un ochi nici cand au inceput sa cante cocosii, iar pe drumul de intoarcere ne-a prins ploaia torentiala de mai multe ori si nitica grindina de am ajuns absolut murati acasa. Eu o sa pun poze ceva mai... pitoresti. Editat Iulie 6, 2009 de Purghy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Iulie 6, 2009 Autor Share Postat Iulie 6, 2009 Pacat ca in camping a fost un haos de nedescris si n-am inchis un ochi nici cand au inceput sa cante cocosii in camping a fost rock asa cum era si pe la noi prin sighisoara cu ceva ani in urma - pentru mine a fost o placere timpul petrecut acolo ps. am aflat ca e posibil sa iti rupi piciorul cand te caci la tufis (trist dar adevarat) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate