dany_oldmoto Postat Iulie 5, 2009 Share Postat Iulie 5, 2009 daca are cineva:D-RAD R9 LUXUS rog sa ia legatura cu mine sau sa lase un nr.de tel macar. am achizitionat de curind asa o bijuterie si nui completa au fost puse tot felul de minuni pe ia in decursul anilor si vreu so duc cit mai aproape de original. in foto de mai jos e modelul ce il caut eu. yd.mes.danytunky sau 0740848790 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iulie 5, 2009 Share Postat Iulie 5, 2009 Vai doamne... Ia baga niste poze si cu cazanul tau...ca sunt fer convins ca din ce-ai spus, acum este la stadiul de cazan reinventat EU zis ca daca nu gasesti pe afara pe la strainezi ce-ti trebuie, baga documentatie de pe net, cat cuprinde, si gandeste-te serios la reproduceri...unde le poti face...Asta nu-i motor pe care sa-l gasesti pe toate drumurile, mai ales suport tehnic pt el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Iulie 6, 2009 Autor Share Postat Iulie 6, 2009 (editat) poze amestecate inainte si dupa ce a ajuns la mine,te poti MINUNA cum sa batut joc de cadrul ala... sa nu mai zic cite minuni mai era pe el...am taiat cu flexul 50 de kg de tot felul de bare si cacaturi... am de muncit la greu dupa niste idioti..... Editat Iulie 6, 2009 de dany_oldmoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niprist Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 domnu" dany dak nu gresesc este una expusa la un depozit de fier vechi in iasi. ma duc maine sa trag un ochi si dak e aceeasi bijuterie vad eu cum o iau si o trimit pachet. eu am vazut-o acum o saptamana si am stat si mam uitat la ea vreo juma" de zi. iti trimit maine poze cu ce gasesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niprist Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 scuze pentru intarzierea cu raspunsul meu. au aruncat motoru in trenu spre topitorie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate