ionut73 Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 In weekendul 17 - 19 iulie Regulamentul particular poate fi descarcat aici http://www.frm.ro/index.php/tot-teren/endu...5-26-iulie.html Gasiti in regulament si un numar de tel pentru informatii legate de cazare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kebacsorin Postat Iulie 11, 2009 Share Postat Iulie 11, 2009 Prezent, chiar dak nu stiu sigur daca se reface piciorul. Azi m-am dat la Cheile Gradistei la endurocros, si m-am avariat iar la picior..(arsura e cea mai naspa treaba).. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 Prezent, chiar dak nu stiu sigur daca se reface piciorul. Azi m-am dat la Cheile Gradistei la endurocros, si m-am avariat iar la picior..(arsura e cea mai naspa treaba).. sa vi cu berea !k! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kebacsorin Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 sa vi cu berea !k! Nu o iau cu mine, dar sper sa gasim acolo o naveta, nu o bere.. Nu uit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 Nu o iau cu mine, dar sper sa gasim acolo o naveta, nu o bere.. Nu uit... da prietene~ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 cine mai merge la Lazarea? Poate ne "combinam" la cazare in zona. Eu merg singur din Pitesti. Normal, mai am loc liber si pe remorca si in masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 Super cursa! Felicitari Lazarea! Dan Morar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baurtulus Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 traseu de nota 10,organizare reusita,pret de criza...dar a meritat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikex Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 (editat) poze? Editat Iulie 20, 2009 de mikex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iulie 20, 2009 Autor Share Postat Iulie 20, 2009 ma bucur ca a iesit frumos. Eu nu am mai ajuns - combinatia buget total + 4 ture pe zi m-a tinut pe loc. Nu avem nici o sansa sa fac 4 ture pe zi si din pacate organizatorii mi-au confirmat telefonic ca vor fi 4 ture. Daca stiam ca vor fi 2 (asa cum s-a intamplat pana la urma) veneam. Aviz organizatorilor de curse - incercati sa dati detalii cat mai exacte atunci cand va anuntati competitiile. Conteaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate