Lutzifer Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Am facut o plimbare ieri ( 6.Iulie.09 ) pana la Ghioroc la o baie , de acolo am luat-o spre Siria si am urcat pana aproape de Feredeu. Am mers pe drumul ala de legatura pe creasta pana la Cetatea Siria. Am fost Eu cu Diana , Atti cu Moni si austriacu Johanes. La intoarcere ne-am bagat la o pizza. A fost o zi plina de distractie ! Pozele le puteti vedea AICI! Slide-u de pe TriluLilu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 (editat) LC8 Rules ! Editat Iulie 7, 2009 de Hosszu Toll Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moto-Mania Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Bravo pentru excursie.Fie ea cat de scurta ,daca buna dispozitie este prezenta totul este frumos. Toate cele bune! P.S Si mersi pentru program Lutzifer ,pacat ca nu imi merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iulie 7, 2009 Autor Share Postat Iulie 7, 2009 (editat) Bravo pentru excursie.Fie ea cat de scurta ,daca buna dispozitie este prezenta totul este frumos. Toate cele bune! P.S Si mersi pentru program Lutzifer ,pacat ca nu imi merge. Mersi ! PS: De ce nu merge oare ? LC8 Rules ! Da , faina scula ! Ii nervos rau de tot ..." merge de rupe " ! Dar ii la un nivel mai inalt de cat ce am putea noi avea , si sa ne putem si folosii in adevaratul sens de el ... Editat Iulie 7, 2009 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Da , faina scula ! Ii nervos rau de tot ..." merge de rupe " ! Dar ii la un nivel mai inalt de cat ce am putea noi avea , si sa ne putem si folosii in adevaratul sens de el ... Asa am zis si eu pana ce nu l-am luat si nu l-am testat atat pe asfalt cat si pe off.....cand te imprieteesti un pic e ca o caprioara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iulie 7, 2009 Autor Share Postat Iulie 7, 2009 Cateva poze ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moto-Mania Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 Mersi ! PS: De ce nu merge oare ? Nu merge pentru ca am Windows 7 Mersi oricum si Toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 hmmm, in partea de vest a tarii asa se fac plimbarile, lunea? voi si cu Picolino, care pleaca joia la plimbari prin tara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iulie 8, 2009 Autor Share Postat Iulie 8, 2009 hmmm, in partea de vest a tarii asa se fac plimbarile, lunea? Mda , a trecut prin RO un prieten austriac pe care l-am cunoscut anu trecut tot asa intr-o tura prin tara , si l-am gazduit la noi 2 zile ! Inainte sa plece l-am dus putin la plimbare prin zona ... Si s-a nimerit sa fie Lunea... ca Sambata a fost Nunta lui Atti (fratele meu), Duminica nu a fost bun nimeni de nimica si a ramas pe Luni plimbarea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate