hawk Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Am inteles ca a fost un accident in Constanta si am fost rugat sa-ntreb daca stie cineva mai multe. Orice informatie in plus ce ar putea ajuta in vreun fel e binevenita. "CONSTANĂA. Andreea, o motociclistă de 26 de ani, a văzut moartea cu ochii, miercuri noapte. Ea a fost acroÂşată de Âşoferul unui BMW care circula cu viteză pe bd. Ferdinand, din Constanta. Martorii spun că incidentul a avut loc după ce Âşoferul a încercat să schimbe direcția de mers de pe o bandă pe alta. Tânăra a fost aruncată din Âşa în mijlocul străzii, suferind numeroase traumatisme la cap Âşi coloana vertebrală. " http://www.click.ro/actualitate/motociclis...ccidentata-grav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xander Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 naspa...saraca fata, cred ca s-a gandit ca daca e atenta si respecta regulile de circulatie nu are ce sa pateasca.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOKI_46 Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 Sper sa nu fie atat de grav pe cat spun astia.Multa sanatate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cassian Postat August 1, 2009 Share Postat August 1, 2009 Nu se mai stie nimic despre acest accident? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate