Sari la conținut

cassian

Membru
  • Număr conținut

    55
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Constanta
  • Carnet moto din
    iunie 2007
  • Motocicleta
    Honda st1100 Pan European

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda Transalp

cassian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Daca atingea cu varfurile atunci este foarte bine;nu perfect,dar daca ii place asa de mult,si are putina experienta nu va avea probleme cu manevrarea lui,caci Transalpul este extrem de manevrabil,chiar si la viteze foarte mici.Manevrarea lui fara ajutorul motorului se invata in timp si tine mai mult de tehnica ,nu neaparat de forta,iar fetele reusesc foarte bine sa completeze cu tehnica lipsa fortei.Deci..GO FOR IT!
  2. Din cate se vede prin film,accidentul nu e in Romania,ci undeva pe afara prin vest;sunt de cateva luni in irlanda si sunt uimit cum se conduce aici,cat de civilizat,nu ti se taie fata,esti lasat sa iesi;ma rog,alta treaba.Accidente n-am vazut deloc chiar si sunt foarte rare;pot sa spun ca incep sa-mi pierd din instinctele de bun sofer in romania,caci aici nu prea ai pericole ca la noi;adica este lucru foarte rar sa se intample ceva de genul asta,soferul sa nu se asigure;clar aici era in unghiul mort,dar nici macar asa.O sa postez cateva chestii care se fac aici la scoala;mai precis cum arata un test de teorie pentru A sau pentru B.Motociclistilor,biciclistilor si pietonilor li se asigura o importanta extrem de mare,nu ca la noi...
  3. foarte tare..unul dintre putinele anunturi care are un rezultat pozitiv;felicitari norocosului...
  4. Dobrogea....mai mult decat frumoasa...mirifica...are acel ceva care o deosebeste de alte zone din tara si nu numai;poate vechimea stancilor ei;poate ruinele care sunt mai peste tot.Si peste toate este un taram superb de umblat pe doua roti;pentru cine spunea ca nu sun curbe;sunt destule,doar trebuie sa le cauti:)
  5. Mult respect si admiratie pentru hotararea ta;felicitari ca nu te sperii de vremuri rele...poate dam vreo tura cand/daca...etc
  6. Foarte frumos;dar unde-s motoarele?
  7. Corect!ai multa dreptate.... Mesaj completat Iar baiatul cu motorul n-a gresit,a comis-o extrem de grav.Gresesti atunci cand reusesti sa opresti cu ceva chin fix pe linia de trecere,cand reusesti cu greutate sa eviti un accident,cand abia eviti un pieton;astea sunt greseli din care trebuie sa te inveti minte;ce a facut el este mult mai mult decat o greseala si scuze nu exista!
  8. Foarte frumos!Tot respectul...dar daca iti plac asa trasee,clar iti trebuie un enduro-touring,un Transalp,un f650...ar fi mult mai placut,si ai putea intra in mai multe locuri...bafta in continuare
  9. Vand Honda Transalp 600 V PD 06.O vand urgent si de nevoie ,nu de placere.Este in stare de functionare perfecta,uleiul si filtrul de ulei au fost schimbate in urma cu cca. 2500 de km,la fel si lichidul de frana.Porneste fara probleme si acum,la -grade.Are 52 000 km facuti.Motor de 583 , 50 de cai putere.Trage foarte bine si cu pasager si bagaje,foarte stabila si excelenta la drumurile noastre pline de gropi.Este de asemenea un foarte bun motor de incepator,iarta greselile mici,asa cum am fost si eu.E incaltata cu Michelin Anakee,care se prezinta foarte bine.Au o aderenta foarte buna cand e ud pe jos.Parbrizul este Givi touring.Are si crash bars,si suport top-case Givi.Saua este tapitata in IAN.2010.Motorul este fabricat in 1991,in Japonia. Doritorii ma pot contacta pe mail sau mess, lucicassian@yahoo.com ,sau tel.: 0770446950 / 0733624635 Pretul este de 1750 euro negociabil.
  10. Precum spunea cineva mai devreme,nu ma legam de tine personal,caci nu te cunosc,nici nu mor de curiozitate sa te cunosc.Ma legam de acel tip de comportament care este de tip "manelist" sau ca sa fiu mai exact "cocalar".Am fost de foarte multe ori in pesterile din zona si in pestera unde erati voi.Descriu astfel comportamentul acela deoarece am intalnit de 1 maiu muncitoresc foarte multi grataristi veniti la picnic care aveau aceste gesturi;haios e ca multi dintre ei se si rataceau in circuitul din pestera si tot noi ii scoteam.Si te asigur ca nu erau prea fericiti pentru actele lor de vitejie fata de lilieci,dupa ce se intalneau cu noi.Stiu ca multi cred in legendele cu liliecii vampiri,cat de rai sunt ei,dar suntem un grup care tinem foarte mult la ei si incercam sa-i aparam cum putem. Imi pare bine ca accepti si optiunea ca poate ai gresit.Daca intelegi greseala facuta si mai in gluma ,mai in serios iti ceri scuze neamului chiropterelor,inseamna ca nu esti nici manelist,nici cocalar! Si poate voi deschide un topic separat despre aceste mamifere dragute.Bulgareala placuta!
  11. Prin oct. cand au fost ei ,liliecii nu hibernau inca,dar asta nu scuza cu nimic comportamentul de manelist al viteazului care chinuie saracul liliac.I-as recomanda sa puna mana sa mai citeasca despre lilieci,ca in mare parte le datoram si lor painea de pe masa,mai simplist spus.Pentru nenea cu Transalpul care se interesa de pestera,am orice detaliu doreste sa afle.Zona este superba,pacat ca este accesibila,fiind astfel destul de vulnerabila atacurilor mitocanesti,din orice parte ar veni ele.Asfalt uscat!
  12. este frig,ninge viscolit,dar nu se depune ca e prea cald la sol...deci e ok..adica merita sa vii pana aici daca iti place natura asa mai suparata
  13. cassian

    Nu faceti asta

    Un prieten a patit-o cu un sac de dormit,care s-a desprins si a intrat la roata spate intre roata si aparatoare,blocand roata la 140 km/h.A reusit sa tina motorul pe roti si s-a oprit dupa ce lasase o urma super lunga pe sosea;cauciucul s-a ros pana la sarme.
  14. Protectiile ajuta foarte mult in orice caz!Si da,daca ai bani de ele si le ai ,poarta-le peste tot!Chiar si un bocanc ajuta enorm in loc de un papuc,adidas..etc.La urma urmei este sanatatea ta in joc.Sa speram ca nu-si va pierde piciorul.
×
×
  • Creează nouă...