EnduroMan Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 Eu zic ca cea de aluminiu este solutia ideala(si sitemul de prindere difera, in comp. cu cele de plastic de la Acerbis)+racire mai buna ! Alte pareri ? Vinde cineva din Europa asa ceva ? http://www.cyclebuy.com/shopping/disc_guar...cguard_main.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 dar la ce-ti trebuie? ai indoit vreodata discul? Eu zic ca un disc nou costa mai putin decat o aparatoare de-asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucubits Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 da, dar ma gandesc ca daca isi da cu discul de ceva undeva in capatul lumii, poate fi utila o aparatoare din asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Iulie 10, 2009 Autor Share Postat Iulie 10, 2009 dar la ce-ti trebuie? ai indoit vreodata discul? Ionutule, stii tu bine proverbul cu "primejdia REA"....doar ti-ai luat Asterisk inaintea de a-ti 'intinde' ligamentele ! Acum, ca ai si tu 2t si-o bagi mai des pe rauri Nu-i neaparat s-o patesti...E de ajuns sa vezi la altii ca au patit-o !!! de obicei cand "iti e lumea mai draga" sau la ceva concurs...nu vreau sa COBESK inainte de concurs, dar zicea cineva pe aici ca la LAZAREA a adunat Dumnezeu toate pietrele din lume Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 eu am indoit disc de fata, a costat undeva in jur de 100 euro, nu cred ca merita aparatoarea, mai ales ca un ciot/piatra/altceva intre disc si aparatoare inseamna zobr a la superman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 Eu zic ca cea de aluminiu este solutia ideala(si sitemul de prindere difera, in comp. cu cele de plastic de la Acerbis)+racire mai buna ! Alte pareri ? Vinde cineva din Europa asa ceva ? http://www.cyclebuy.com/shopping/disc_guar...cguard_main.htm sal.exact modelul din poza am eu este f f bun la piatra iar discul meu de frina costa 180e aparatoarea 120$ acasa daca vrei iti aduc din usa si orice altceva ceti trece prin minte ptr ktm.la curse e buna aparatoarea nu cind te dai lejer o sa fac o poza sa vezi ce lovituri are a mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Iulie 16, 2009 Autor Share Postat Iulie 16, 2009 sal.exact modelul din poza am eu este f f bun la piatra iar discul meu de frina costa 180e Inseamna ca tu esti in poza Ai floating disk, sau de ce este asa scump ? poza: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate