NinjaMan Postat Iulie 11, 2009 Share Postat Iulie 11, 2009 Salutare, Care se baga la un drum la BRNO, cu plecare din RO, joi pentru cursa din Campionatul mondial de Superbike? Stam acolo tot weekendul? Noi plecam o gasca de 5 motoare din Sibiu? daca sunteti interesati dati un semn! PM, mail rvbadea@gmail.com Cu prietenie, Radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Iulie 16, 2009 Share Postat Iulie 16, 2009 Eu m-am dat pe acolo, ca spectator nu mai e asa fun atata drum. Oricum e un singur loc unde poti vedea ceva mai clar. . ca altfel nu vezi decat naluci. . . .si acela e la 300 metri de intrarea principala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NinjaMan Postat Iulie 21, 2009 Autor Share Postat Iulie 21, 2009 Eu m-am dat pe acolo, ca spectator nu mai e asa fun atata drum. Oricum e un singur loc unde poti vedea ceva mai clar. . ca altfel nu vezi decat naluci. . . .si acela e la 300 metri de intrarea principala. Ce sa zic asta inseamna ca toti cei care merg nu au ce vedea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate