Sari la conținut

AK_Raptor

Super Membru
  • Număr conținut

    2.392
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de AK_Raptor

  1. O fi pretul de vina?! O fi alte alea? Desi va dezamagesc crunt aici, , ,dar chiar sunt trist ca nu suntem decat vreo 2-3 in tzara asta. Vad ca e un cult cu Intruder pe aici. Nu o fi rea, as testa si eu una.. nu ca s-ar grabi cineva sa-mi dea una sa vad cum e, dar sunt curios cum merge. Mie in general imi place pana la jante si capace. , , nu stiu cum merge.. .pe curbe, , ca in linie dreapta si RATB se tzine bine, multumesc, Chiar sunt curios.. . cine stie.. poate testez si eu vreuna candva.
  2. Pasagerul cum se simte?! Pai cine sa stie bre ce a mancat pasagerul inainte, sau daca i-a venit sau nu ciclul?
  3. Eh, nu ai luat toate gropile cu 180. . dar foarte bun postul. Mai mult ca sigur ca fost vb. de o sicanare cu auto. Ce mi se pare mie bizar este de ce merg motoristii noaptea pe drumuri din astea cu probleme. Si in centru trebuie sa fii atent.. darmite pe drumul ala de "centura". .eu si cu masina pe acolo, sunt f. atent, chiar daca lipsa strazilor laterale te imping sa calci pedala. Soarta.. . wtf. Ajung sa fac o paralela intre motociclism in Bucuresti si o zicala a unui samurai celebru. . ."Daca scoti sabia din teaca, foloseste-o cum trebuie, daca nu ai cum, mai bine las-o in teaca". sau cam asa ceva. . nu mai stiu exact. Si parafrazand, cunoscand pattern-urile din Bucuresti trafic, . . decat sa mergi prin trafic la orice ora din zi sau noapte pentru orice motiv, cat de stupid, mai bine te abtii cu stoicism 6 zile/sapt. si iesi numai duminica. cand poti sa-i dai. Eu aplic sistemul asta de 6 ani. Mai bine 3-4 ore de moto din plin, in weekend, pe trafic lejer, decat 8-10-15-20 ore in restul saptamanii, chinuiti in trafic si aglomeratie maxima. . Nu merita fratilor, chiar nu merita. . .oricand si oriunde. .
  4. Nici o Politie din orice tzara nu sta la shueta cu toti trecatorii, scuteristii, soferii, etc. Ce spun ei poate fi folosit impotriva lor intr-un eventual proces. Nu-i intereseaza pe ei daca esti motoclist de 40 de ani, mamaie sau scuterist in slapi. Ei doar constata, nu se dau cu parerea. Daca vrei sa faci reportaj, vb. cu gura-casca de pe marginea drumului. Ca erau tineri in job nu conteaza. Au si ei un regulament de respectat, spre frustrarea unora care se baga in seama cu cine nu trebuie.
  5. Confunzi azbest-ul cu kevlar-ul, carbonul si titaniul.
  6. Si eu ma ridic in scarite pe Warrior. Dumnezeu sa-i ierte!
  7. Nu e de sters ca nu e nevoie.. .toata lumea a fost entuziasmata ca tine la inceput. E de inteles. Pe urma, iti gasesti un ritm propriu. Nu e nevoie sa te simti jenat. Sunt N alte topicuri pe aici unde lumea se amuza pe bune de ce spun unii si altii. Asta e un topic normal, dar care are clone de cativa ani incoace.
  8. Nu am nimic cu Rocket-ul. . negativ, adica. . dar intotdeauna mi s-a parut ca are motor de cargou petrolier si un radiator mai mare ca o sita de hota de 90. Oi avea eu fani multi de la lucrari stradale (ref. zgomot toba Warrior) dar Rocketul cred ca ma bate la rating printre iubitorii de agregate Caterpillar.
  9. Nu e anunt la bikeshop doar ti-am zis la ce sa te astepti. . .adica, ce raspunsuri ai primit si inaintea mea. . ce sa discuti cu altii despre cai?!!? Fiecare are cam aceiasi cai. . poate 1-2 mai multi, mai putini. . depinde de toba, ceva tuning minor. . Da, toti cei care isi iau motor vreun an stau la palavre ore in sir pe la sucuri/berici despre scaritze, tobe, coburi, cai, etc. . dupa care se plictisesc de vorbit si dat bani aiurea pe tot felul de tuningeli care dau bine doar la ego. . Am trecut si eu prin faza asta, ca toti ceilalti. . .La un moment dat te plictisesti de toate astea. . .Totul e o problema de timp.. Timpul le rezolva pe toate. . chiar daca nu asa cum te asteptai la inceput. Nu e vorba neaparat de nedormit noaptea. . era o figura de stil. Been there. . done that. . Nu vreau sa-ti stric entuziasmul de inceput, dar te vad in poza om serios si vroiam doar sa-ti amintesc ca una e ce simtim la inceput si alta e realitatea traita. Dupa ce te convingi ca astea cu comunitatea si fraternitatea moto in deplasari prin oras si la munte e o chestie relativa, iti ramane singura chestie valabila, pe care nu ti-o poate lua nimeni. Plimbarea solo.
  10. Hai ca fac si eu un topic "Yamaha Warrior, Jenna Jameson-ul oricarui posesor de Virago"
  11. Si eu am un Warrior din 2004 si nu am tinut neaparat sa postez sa ma cunosc cu restul (s-a intamplat ocazional, ca suntem vreo trei parca) si nici nu am stat nedormit noaptea ca nu am discutat de caii nostri, ca sunt multumit de caii mei, nu mai trebuie sa aflu de aceiasi cai ai altora. Sfaturi si tuninguri am gasit pe forumul de Warrior din America. In rest, ma bucur de motor cand ies cu el. . altfel. . nu ma intereseaza parerea altora ca sa imi confirm inca o data ca am facut o alegere buna.
  12. orice ajutor e binevenit. . ma rog. . .pana una alta smurdu face toata treaba. restul e can-can. Mesaj completat Orice ajutor e binevenit. . ma rog. . .pana una alta Smurdu face toata treaba importanta. Restul e colateral (telefoane, carat motorul cu duba). Nu neg importanta unui sprijin in primele minute dupa accident pe strada, dar dupa asta vine Politia si Salvarea. La spital doctorii fac treaba. Donatul de sange si oarece ajutoare materiale infime. . sunt ok. Dar sa mearga 15 bikeri la spital numai ca sa arate ca ei sunt solidari, dar nici macar nu-si amintesc clar cum arata fatza accidentatului, dar e "biker frate, fratele nostru" "parca am vorbit cu el 2 minute acum un an" dastea. . Si vine unul pe forum si scrie ca a sunat la toate spitalele sa vada daca e vreun biker internat. . Asta deja arata ca ala care a sunat are alte probleme de rezolvat in viatza lui si gaseste supapa asta ca sa arate ca nu e chiar degeaba pe pamantul asta. . .ma repet, unii se plictisesc pe acasa grav de tot si isi cauta preocupari. Unii se cred un fel de Guardian Angels . . asa. . .in imaginatia lor. Ca daca il rogi pe ala care cica a "sunat la toate spitalele" sa il gazduiasca la el acasa pe accidentat, ca nu mai are unde sa stea, si sa-l tzina pe hrana si cazare vreo 3 luni de recuperare, sa vezi cum o da in alte alea "pai nu am loc, pai se supara prietena, se supara mama, pisica, etc." "As vrea sa te tzin la mine, dar chiar nu am loc" . . etc. etc. . .Asa e usor sa bagi din tasta RIP si trandafiri, si insanatosire grabnica, , , ca nu costa nimic sa apesi niste taste. . la cat de "devotati" sunt unii pe aici pentru "binele" altora. . .pffff. . la un reality test. . . dispar toti ca tziganii prinsi de jandarmi la furat cupru de pe liniile CFR. . Ipocrizie.
  13. Donatul e ok, cu parada gratuita si ipocrizia nu sunt de acord. Parerea mea e parerea mea si nu ma intereseaza ca nu sunt altii de acord cu ea.
  14. Da sincer chiar nu ma intereseaza sa te interesezi tu sau altii de mine. . .ba chiar m-ar enerva sa primesc compasiuni si urari de bine ca oricum sunt apa de ploaie si nu rezolva nimic. . . tot familia te ajuta sa te faci bine, cheltuie bani etc. . Ca mai vin doi-trei-14 cu castile pe mana e asa de show. . ca oricum au venit la spital ca se plictisisera sa stea la cofetarie si au zis ca fac un gest de solidaritate. . au mai plimbat si ei echipamentele prin spital, sa-i mai remarce bolnavii si asistentele ce echipati sunt ei din cap pana in picioare. ete fleosc!!
  15. Ce se plictisesc unii frateeee. . . nu are ce face si suna la toate spitalele doar doar o gasi vreun biker accidentat. .asta deja e buba la cap.
  16. Pai daca orasul e infinit mai mic si trafic subtire, de aia ajunge ambulanta in 7 minute. Promptitudinea ambulantei e direct proportionala cu lejeritatea traficului. Normal ca nu vocifereaza nimeni pe langa, pentru ca cel cu masina nu e un tzigan tupeist care urla ca nu a fost vina lui, motorul nu era muci si asfaltul plin de ulei, bucati de carena si sange, si mopedistul nu era inconstient, intins pe asfalt in agonie.
  17. Stai linistit ca daca a fost prima, nu o sa fie si ultima. Important e sa nu iti zica altii RIP. .Ca pe aici se zice asa de complezentza, , ,nu ca le-ar pasa de tine, dar asa da bine pe forum.,. sa dovedeasca ca cica sunt solidari.
  18. AK_Raptor

    Botezul asfaltului

    Eu cred ca te-ai facut destul de ras postand asa ceva pe forum. Daca erai mai invatzat cu manevrarea in locuri stramte, nu baga ala din nou in marsarier, ca adormise la volan pana te-ai hotarit tu sa demarezi din nou. Asta e schema, ala e mai invatat pe duba decat tu pe motor, si i s-a parut straniu ca tu inca o arzi dubios in spatele lui, desi el ti-a dat ragaz sa pleci naibii odata. O fi crezut ca te-ai dat jos de pe ragalie, si te-ai culcat pe paturica langa fier. 1-0 pentru el. . . Invatza sa te misti mai repede. . ca nu stau toti in trafic sa te astepte pana te balbaii tu sa intri tu in viteza.
  19. Eu nu fac nimic din toate astea (rezervor plin, plastice pe toba, mutat pe alta pata de guma) de peste 5 ani la Warrior. Doar mai ies cu el in fiecare iarna in fiecare zi suportabila ca temp. . .sa nu se duca bateria. Si merge la fel de bine ca in prima zi. Asa ca sfaturi din astea. . sunt bune pentru Nipru si altele similare. Singura chestie buna care o fac este ca il tzin intr-un garaj incalzit.
  20. AK_Raptor

    Botezul asfaltului

    "ajung in dreptul lui si vad ca vine spre mine" . .adica tu te duceai spre el, nu el venea spre tine. . ca tocmai o scosese din marsarier si s-a stins becul alb. Si eu am uneori impresia cand uit sa plec la verde din prima, si pleaca altii inaintea mea, am impresia ca merg in marsarier, desi motoreta nu e prevazuta cu asa ceva.
  21. Hai nu zau!! Ai aflat si tu ca e nevoie de gume aderente?! Ai inceput sa o inclini putin?
  22. Maitre, da-le la caini. Ti-am zis eu ca e aiurea sa te fandosesti la altele, mai "smechere" cica ("pentru ca asa vreau eu"). Paguba ta. Sau pastreaza-le si da-te pe ele pana la sarme. . Poate asta e solutia ideala. Asa ai doua randuri de gume. Scuza-ma ca ma repet. La cruisere, optiunea de gume e o gluma. Daca aveai supersport si te dadeai pe circuit, , mai ziceam. . dar ti-am zis, ., , nu m-ai ascultat. . .Pentru strada nu exista obsedati de gume super aderente. .pentru ca pe strada nu te inclini la 40 de grade.. cu SS poate da cu cruiseru. .muuult mai rar spre niciodata.. . . Mesaj completat Nu te inclini la 40 de grade la 90 la ora.
  23. 1. Normal ca se produce. Asta fost o gluma? 2. La noi da, dar nu recomand leasing acum. 3. Sunt foarte rare la vanzare, pentru ca nu le vinde lumea. .Stiu ei de ce. 4. Da a fost prea masiv pentru mine? Ca doar mersesem pe o Gilera semi-scuter-semi-superbike vreo juma de ora in 2002?! PS: Cand am vazut-o in lada.. am zis ca sunt nebun de am luat asa basculanta. .pe urma a fost ok. .am luat-o usor si m-am invatat cu ea.
×
×
  • Creează nouă...