pittbul Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 De curand am o gagica noua, un CBR F4 din '99. Are o problema cu becul de benzina nu se aprinde cand intru pe rezerva. Ma poate ajuta cineva mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 (editat) 1. bec ars 2. senzor defect 3. contacte imperfecte Editat Iulie 13, 2009 de Lucianggg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 1 nu ai bec, ai led, de fapt sunt 2, probabilitatea sa se strice este ff mica. 2 in manualul ei zice asa, intai sa verifici senzorul din rezervor. daca scoti cei 2 papuci din senzor si ii conectezi intre ei trebuie sa se aprinda becul in bord. vezi ca pe unu tre sa vina - . daca becull nu se aprinde verifici si conductorii sa fie intregi sa ajunga pana in bord semnalul(-). daca totul e ok nu ai ce face decat sa schimbi placa de bord, are acolo un integrat care nu mai merge cu functia asta. sa nu alimentezi senzorul cu un curent puternic sa vezi daca functioneaza, s-ar putea sa-l strici. eu am intalnit cazul cu integratul dus. e unu singur pe tot borcul si nu mai face fun tia asta. calculezi un pic mai mult sa nu ramai fara benzina. app: cat iti consuma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate