topcrosstcs Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 Cautam copii (si parintii aferenti care sa ii sustina si sa ii aduca la antrenamente!) pasionati de motocross. Cu cat mai mici, cu atat mai bine. Lectiile sunt sustinute de Adrian Raduta (campion national la motocross, momentan lider de campionat balcanic si national la clasa MX1 pe un KTM SX250F 2009). Locul de desfasurare, circuitul de motocross de la Ciolpani, DN1 km. 37 (cam 30 de min de mers cu masina din Bucuresti). Conditii: sa aiba o motocicleta adecvata, echipament, si pasiune pt ceea ce fac. Pe cei interesati ii astept cu reply sau PM. Sau, pt a ne cunoaste mai bine, direct la circuitul de motocross, unde ne puteti gasi de luni pana duminica (asta in cazul in care nu suntem plecati la curse Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icv45 Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 daca tot dati filmulete cu mine ar fi frumos sa imi cereti si permisiunea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topcrosstcs Postat Iulie 13, 2009 Autor Share Postat Iulie 13, 2009 daca tot dati filmulete cu mine ar fi frumos sa imi cereti si permisiunea scuze. nu stiam ca sunt cu titlu de copyright Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 acceptati si tinerei asa ca mine de 30 de ani? ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topcrosstcs Postat Iulie 13, 2009 Autor Share Postat Iulie 13, 2009 acceptati si tinerei asa ca mine de 30 de ani? ) Tinere, daca ai acceptul parintilor, OK Come, ride, break something, share.......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MensSana Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 acceptati si tinerei asa ca mine de 30 de ani? ) Eu sunt pe val, voi fi acolo la coada plutonului cu toti cei 35 ai mei... om ma fac Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate