schumydan Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 am o jawa 350 638 si am crapat motorul ca sa ii schimb cv. bun. toate bune si frumoase pana cand am incercat sa il inchid nu se mai inchidea deloc ramanea 1 cm intre cartere. cauza: axul pe care este melcul de la kilometraj la celalat capat unde intra in rulmentul cu ace este mai gros cu 1 mm decat axul vechi am fost la un strungar sa il mai subtieze si a zis ca decat sa il strice nu se baga pentru ca este foarte tratat ce mama dracu sa ii fac sa pot sa inchid motorul la loc??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistu Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 am o jawa 350 638 si am crapat motorul ca sa ii schimb cv. bun. toate bune si frumoase pana cand am incercat sa il inchid nu se mai inchidea deloc ramanea 1 cm intre cartere. cauza: axul pe care este melcul de la kilometraj la celalat capat unde intra in rulmentul cu ace este mai gros cu 1 mm decat axul vechi am fost la un strungar sa il mai subtieze si a zis ca decat sa il strice nu se baga pentru ca este foarte tratat ce mama dracu sa ii fac sa pot sa inchid motorul la loc??? salut am avut o problema asemanatoare cu a ta la un ktm ,tot in cutia de viteze .nu gaseam un rulment cu ace si daca am vazut cum sta treab a am mers la un meserias adevarat si mia facut o bucsa de bronz grafitat parca nu sunt sigur .ma intrebat doar daca bucsa e in domeniu de ulei .iti spun ca bucsa e facuta de 6 luni si merge fara probleme .faza la tine cu axu e nasoala ca axu e cimentat desigur si daca se distruge cimentarea se va uza .daca nu gasesti alta solutie incearca sa faci o bucsa acolo .multa bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Iulie 15, 2009 Autor Share Postat Iulie 15, 2009 poi asa i-am zis si eu sa faca o bucsa dar cik nu merge ca o ciufuleste repede. da cred ca ma duc si ii zic sa imi faca una si o bag sa vad daca merge sau nu. rulment pe ace nu cred ca gasesc ca asta deja e cam mic si nu mai e loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate