Vulturul argintiu Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 (editat) Salutare, ma poate ajuta cineva cu un CDI pentru modelul asta afurisit de motocicleta ? si la mana a doua il achizitionez daca functioneaza, as cumpara si un filtru de aer dar ................ vb limbi straine - stiu ! Ce ma sfatuiti sa fac, sunt tare incurcat cu motorasul asta, pacatoasa productie de nu se aduce piese pt ea in Europa - daca te duci la Honda la service parca ii injuri cu modelul asta, nici macar nu au auzit de el - parca e facut din ciocan, nu a iesit saracul tot dintr-o fabrica Honda ??????? MULTUMESC MULT PENTRU UN EVENTUAL RASPUNS !!!! ca motor, sunt 2 cilindri in V si fiecare e cu bobina lui (le-am probat si ele functioneaza, dar la bujie nu ajunge scanteia-daca alimentez bobinele pe direct atunci da scanteie) Editat Iulie 15, 2009 de Vulturul argintiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 15, 2009 Share Postat Iulie 15, 2009 Daca CDI-ul e cu 2 mufe/5 fire, cred ca te pot ajuta. Numai ca ori il dai jos sa-l vedem pe viu (daca esti din Bucuresti) ori ii faci niste poze clare. La filtrul de aer... cam nasol Daca il mai ai pe cel vechi, tot asa: ori poze ori pe viu sa-l vedem. Da-mi un PM daca vrei sa te trimit undeva sa ai sanse sa-l gasesti "la potrivire" Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate