neamih Postat Ianuarie 23, 2004 Share Postat Ianuarie 23, 2004 In sfarsit am luat si eu sala. am picat de 3 ori, din octombrie ma tot chinui, mai ciudat e ca B-ul l-am luat din prima... mai am poligonul dar se scuza date fiind conditiile meteo... sper ca in 2 sapt sa il dau... Si mai jos motorul meu KTM 125lc2 25kw(nu exact ca in poza dar ca sa aveti o idee, poza e de pe net, modelul meu nu se mai fabrica...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Ianuarie 24, 2004 Share Postat Ianuarie 24, 2004 frumos...sa-l stapanesti sanatos! cat ai dat pe el? la voi se mai da poligonul si acum? la mine acasa politaii nici nu se mai uita la motoare din oct. seria de motociclete incepe prin aprilie si se termina prin sept.-oct. daca n-ai luat din prima si nu mai ai cum sa dai (se termina perioada) .... dai la anu' am un prieten care a facut scoala intr-un an (si-a luat permisul dupa un an) bafta multa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamih Postat Ianuarie 24, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2004 mie nu mi-a zis nimeni nimik ca dau pt ctg A, adevaru e ca eram si singurul in ultima perioada dar ieri cand am luat sala mi-a zis ala daca am motor si poligon, i-am zis ca nu si mi-a zis ca pana la urmatorul examen sa am motorul si poligon amenajat si pot sa dau chiar daca sunt doar eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate