robychopper Postat Ianuarie 25, 2004 Share Postat Ianuarie 25, 2004 http://eng.izhmoto.ru/engine.php?c=1050304536 pt voi care aveti comuniste salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Ianuarie 25, 2004 Share Postat Ianuarie 25, 2004 de unde ai scos-o si pe asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 25, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2004 de unde ai scos-o si pe asta? ma s-kidule daca te uiti bine deasupra pozei am pus linkul de unde am luat poza de ce trebe tu de fiecare data sa intrebi fara sa te uiti mai atent? raspunzi asa fara sa analizezi topicul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 25, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2004 s-kidule .....si daca te uiti mai bine tiam dat raspunsul la topicul pus de tine scheme comenzi avansate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Ianuarie 25, 2004 Share Postat Ianuarie 25, 2004 fiecare e cum e da' eu cand te-am intrebat de unde le scoti, a fost o chestie mai mult admirativa..... multam pt comezi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Ianuarie 26, 2004 Share Postat Ianuarie 26, 2004 am gasit shi io poza asta acu vreun an pe net dar is tare curios cu functioneste motoru shi mai ales pe unde circuleste.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 26, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2004 am gasit shi io poza asta acu vreun an pe net dar is tare curios cu functioneste motoru shi mai ales pe unde circuleste.... motorul este foarte vazut la rusi prin zonele de zapada si mlastina si mai ales intro buna parte din polul nord normal au fost facute pt zapada...pt expeditii da ca te uiti pe lincul care lam pus deasupra pozei,vei vedea mai multe poze cu el se vede chiar tractiunea are schimbator la mina si un reductor de putere cit despre motor ,are motorul nou de la ijul junker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 26, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate