georgegogu Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 Am nevoie de cotele tijei care actioneaza ambreiajul,mai exact este sub capacul de la pinionul mic si este actionata decablul de ambreiaj. Are circa 150-200mm lungime si 8mm grosime. Am nevoie de cotele exacte ale acestei tije sa o pot confectiona la strung. Multumec anticipat. Mesaj completat are cod fabricant 23111-31301 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 googaleste poate vei gasi acolo ceva folositor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgegogu Postat Iulie 22, 2009 Autor Share Postat Iulie 22, 2009 Am goooagalit destul,chiar nu da nimeni dimensiunile tijei respective pun si o schita a mecanismului respectiv,de pozitia 20 am eu nevoie Mesaj completat Va multumesc din suflet,numai bine celor care au avut posibilitatea sa ma ajute si nu au facut-o,chiar nu vreau sa fiu sarcastic,dar asta este... Topic inchis... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChaosBorn Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 Salut! Nu trebuie sa te superi ca nu are cine sa stie asta. In manualele de reparatii nu se dau astfel de cote, cel putin din cate stiu eu. Doar cineva extrem de binevoitor sa-si desfaca motorul (identic cu al tau) sa masoare tija respectiva ......... eventual sa iti si fie prieten. Oricum, vroiam sa iti spun ca tija aia este dintr-un material (aliaj) special si daca afli pana la urma cotele te pot ajuta eu cu o astfel de tija. E adevarat, este de la cu totul alta motoreta dar o poti modifica fiind materialul bun pentru asa ceva. Conditie ca ce am eu sa nu fie mai mica in diametru sau mai scurta ca lungime Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate