Sari la conținut

Sergiu 30

Super Membru
  • Număr conținut

    2.522
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Sergiu 30

  1. Cea mai buna metoda de a-ti creste testosteronul natural consta in a te uita la un film porno sau sa mergi la un strip-tease. Cand ti se scoala ciocanul inseamna ca libidoul (care e strans legat de testosteron) e foarte ridicat. Daca ai libido scazut ghici ce iti prescriu doctorii? Ati ghicit....testosteron(fiindca e hormonul sexual masculin responsabil de erectie si reproducere)!
  2. PLIN e netul de de faptul ca s1000rr e inspirat din k5 but the truth is, and admitted to by BMW in the latest (Feb) issue of BIKE magazine page 9 that they BMW themselves reversed engineered the S1000RR by buying 10 Suzuki GSX-R100K5's and taking them apart in their lab. They state that as a fact. "It is a Bike we used to develop the S1000RR." That about says it all really, from the words of the BMW engineers themselves. Am mai gasit inca vreo 5-6 site-uri in care se spune asta...fum fara foc mai rar. Am cautat chestii legate de k5 fiindca e mobra viselor mele si vreau sa imi iau una cand o sa imi creasca un pic coayele. Oricum BMW au avut o inspiratie foarte inspirata cand s-au gandit la K5. Learn from the best if you want to beat the best!
  3. unde e partea in care inginerii BMW ne spun cum au luat k5 de 1000 si l-au disecat luni intregi pana sa scoata s1000rr-ul?
  4. TNG esti o bomboana....te iubesc....no homo!
  5. Baietii...nu stiti careva de unde naiba sa daunladez un user's manual pt un K2 de 1000? Tot am cautat ca imbecilul da ma trimiteau din site in site...ca noroc ca am avira cu licenta! Merci anticipat.
  6. cu ce scula au fost facute pozele astea si cu ce lentile?
  7. Sa ne intelegem.Vrei sa iei in greutate sau vrei sa pui masa musculara? Daca vrei sa iei in greutate sfatul e simplu.Mananca pana iti vine rau de ori de cate ori ai ocazia. Daca vrei masa musculara sfatul e la fel simplu.Mananca cat mai multa proteina,preferabil 2g/kg corp...deci 140g pt tine la 70 kg!Cele ai bune surse de proteine provin din lumea animala.Carne,oua in general. Cat despre antrenament el nu e mare filozofie.Faci fiecare grupa musculara o data pe saptamana.Exercitii de baza ca impins din culcat cu bara,genoflexiuni,indreptari etc. Antrenamentul nu trebuie sa depaseasca o ora caci te antrenezi pt masa musculara nu pentru anduranta fizica. In general 3 exercitii pe grupa,3 serii pe exercitiu si intre 6-10 repetari pe serie. Pentru inceput este de ajuns.Dupa ce capeti experienta si organismul incepe sa se prinda cum sta treaba cu antrenamentele si va progresa tot mai greu vei trece la antrenamente mai grele dar pana atunci tine-te de programul asta MINIM 6 luni si iti garantez ca vei vedea rezultate. Dar cel mai important e sa te alimentezi. Tine minte....cu cat mananci mai mult (proteine) cu atat vei creste mai mare si mai repede. Succes
  8. Moldovene io credeam ca dupa ce ai facut praf VTR-Ful ai ajuns in Rai...dar se pare ca esti inca printre cei vii
  9. Ciao fratilor. Ma bate un gand(ma bate rau de tot...ma trezesc dimineata tot vanat) sa imi schimb 954-le cu un RSV4 . Am gasit una faina de tot pe bikeshop....un Factory chiar....suspensii Ohlins,light Wheels,full exhaust ...si alte mici tunning-uri. Sincer nu m-am urcat niciodata pe una iar de dat cu ea nici nu poate fi vorba. Da sunt innebunit dupa ea..... Imi place la nebunie. Sunet,pedigree,motorV4,ingusta,mica,SUPERBA(dpmdv)....singura problema e ca as vrea un model APRC care sa vina cu toate electronicele pe ea. E foarte important pt mine TC,QS,LC....mult mai important decat suspensii Ohlins sincer sa fiu. Ce imi puteti spune despre mobra? Cum trage,cum franeaza,cum se apleaca,cat de incomoda sau comoda e,cat de mult ii place benzina etc. Merci mult
  10. Cate titluri a luat Rossi de la venirea in MGP a lui Lorenzo,Stoner and Marquez ca nu mai tin minte? Care le aveti cu statistica?
  11. Am striatii pe triceps si cvadricepsi. In doua saptamani as putea urca pe scena daca as vrea.
  12. esti un fazan... atat am mai avut de spus.
  13. Eu ma dopez ca prostul dar tu cand erai putzan foloseai steroizi. Dar acum fiind "destept" iti permiti sa dai sfaturi luate de pe google. E si asta o treaba!
  14. Nu vreau mai mult de 70 de kg fiindca e foarte costisitor. Eu am 70 de kg de muschi cu brat de 42 la rece cu striatii pe triceps. Dar ce sa explic eu toate astea unui paralel cu paralelismul. Auzi la el...a mers la sala de 15 ani...irelevant daca ai trecut pe acolo fara sa inveti nimic...exact ca gasca prin apa. Cunosc si eu oameni de 80 de ani prosti ca noaptea...nu are legatura varsta...conteaza ce inveti din experientele tale. Iar tu nu ai invatat nimic. Cred ca daca te pun sa faci o indeptare o sa faci hernie de disc in secunda doi. 15 ani de sala...auzi la el....mai bine nu mai zi la nimeni ca te faci ca nutella! Mai demult era vorba aia care vad ca acum nu se mai aplica..."daca esti prost macar taci dracului sa nu te faci de ras"....acum toti sunt "cunoscatori" de cand a aparut google pe piata.
  15. Ai trecut si tu prin sala ca gasca prin apa.
  16. Dupa cum spuneam....esti paralel Ai dat si tu un search ca sa ne arati ca ai google si acum esti mare cunoscator. Dinastia ca tine am vazut 3 la un leu. Nimic nou sub soare. Nu reprezinti un partener de discutii indeajuns de documentat incat sa imi pierd vremea cu tine Succes in toate. Doamne ajuta-ti fiule!
  17. Se vede ca esti paralel si ca toate cunostintele tale sunt luate de pe google. Si da GENETICUL e mult peste ORICE steroid. De asta iti spuneam ca esti PARALEL fiindca tu ai impresia ca steroizii sunt ceva substante magice pe care le iei seara si dimineata te trezesti superhuman. DA exista baieti naturali MULT mai puternici ca un steroid user...nu am nicio problema cu asta,dimpotriva cand vad ca cineva e bun stiu sa apreciez. Tocmai iti spuneam ca forta musculara vine in PRIMUL rand de la sistemul neuro-muscular ceea ce inseamna GENETIC. Ori te nasti cu el bun ori nu. La impinsul la piept fac un RM cu 120...poate chiar 125....dar seriile le fac cu "doar" 100! La impinsul la piept stau prost dar poate te ajuta cand iti spun ca fac geno cu 120 serii si indreptari cu 140 tot serii. Ca ORICE om am grupe care cresc mai repede si care au mai multa forta ca altele. Asa e ORICE om de pe lumea asta. La mine pieptul nu dezvolta aceeasi forta fizica ca alte grupe...dar nu e deficitar deloc...si poate de asta nici nu am de ce sa il fortez peste masura. Sunt "culturist" nu powerlifter...greutatle nu ma intereseaza...ma intereseaza tensiunea musculara si intensitatea! Si nu ma injectez tot anu...am zis ca ai putea duce un ciclu cu test relativ safe tot anul. Citeste cu atentie data viitoare nu doar treci cu ochii peste literele ce le pun eu aici pe topic....
  18. Nu testosteronul impinge la piept. Ci sistemul neuro-muscular si care activeaza cat mai multe fibre pe muschiul respectiv. Ai un genetic bun daca poti impinge 120 de kg la piept. Eu de exemplu pe kox la 70 kg imping la pozitiva cu 100 doar. Orizontala nu fac niciodata. Cate kg ai? Oricum FELICITARI. Daca totul iti merge bine tine-o tot asa.
  19. am 30 de ani garantiile tale bazate pe informatii de pe google inseamna mai putin decat ZERO pt mine! nu stiu cum voi arata dupa ce nu o sa mai iau...dar un lucru e cert...mai rau ca unu care fumeaza,bea si mananca shaorma si nu face niciun sport nu am cum sa arata oricum! exista studii referitoare la uzul de steroizi e drept e la fel de drept ca tocmai sanatosi nu sunt....cum de altfel nici aspirina nu e sanatoasa sau paracetamolul sau nurofen sau ORICE substanta de pe lumea asta! ATAT doar ca dintre toate substantele farmaceutice sterozii au cele mai mici efecte secundare atunci cand sunt abuzati pe termen lung. Cu diureticele nu ma joc....nu am nevoie de dezechilibre electrolitice severe si sa ma trezesc cu un stop cardio respirator.
  20. Nu vand sau comercializez marfa. Nu sunt dealer Sunt un user care daca e intrebat raspunde obiectiv. Atat
  21. corect oamenii TRBUIE sa se documenteze inainte. au noroc ca au aici pe forum un user care nu ii minte si le spune adevarul din experienta personala....nu cu informatii luate de pe google!
  22. asa e. consumul de steroizi implica riscuri legale si de sanatate. pt repornirea productiei naturale de testosteron exista PCT. mananc sanatos dar sa spui ca ma indop cu steroizi e cam mult spus. indopat cu sterozi se poate spune cand treci de 2000mg pe saptamana.....nu 300 ca mine.
  23. Vrei sa zici angiograma? Stau MUUUULT mai bine ca un fumator,unu care bea sau unul care mananca shaorme sau prajeli in ulei. Duc un stil de viata culturistic....adica mananc sanatos!
×
×
  • Creează nouă...