crazvy Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 (editat) o scurta iesire inspirata de aici: Excursie de cutremur pe drumul 2D Tg Secuiesc-Focsani din Ojdula un drum forestier soft enduro iar de la limita de judet pietris pe toata latimea drumului ma tineam de ghidon si mobra mergea cam pe unde vroia ea inainte de Gres asfalt proaspat dar cind te simteai mai bine hop cite o saritoare neterminata peste canale de scurgere pe sub drum harta regiunii si poze cit cuprinde e destul nectar pentru toti cred ca datorita activitatii seismice din zona stincile par taiate cu rigla si diamantul probabil un geolog ar avea orgasme multiple aici dupa care la Cascada Putna, in imediata apropiere unde erau si animatoare Editat Iulie 23, 2009 de crazvy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert_900RR Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 Superb!! Frumoasa tzara avem!... Si fetele, pe masura! A, sa nu uit...si fotograful! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Iulie 24, 2009 Autor Share Postat Iulie 24, 2009 (editat) adevarat mersi, mersi Editat Iulie 24, 2009 de crazvy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 Demential traseul, nu? N-o sa-l uit niciodata. Cel mai tare mi-era frica sa nu decida vre-un urs ca sunt irezistibil... si pe drumurile alea cu moto mea nu aveam NICI O SANSA sa evit avansurile sale baloase... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merlyn Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 Frumos ! Ai fost cam pandar cu fetele alea:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XELIBRI2007 Postat Iulie 25, 2009 Share Postat Iulie 25, 2009 (editat) in privinta ursilor nici o problema ..nu sunt pe drumul ala intre ojdula si lepsa ...e un drum ff circulat . Editat Iulie 25, 2009 de XELIBRI2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Iulie 27, 2009 Autor Share Postat Iulie 27, 2009 (editat) in Chei cam stateam cu urechile ciulite dupa ursi mai ales dupa o ora si jumatate de mers in padure si mai erau si puncte de hranire pt animale fetele n-aveau nici o treaba, cred ca au vazut aparatul dar nu stiau de zoom-ul 18x sau erau exhibitioniste Editat Iulie 27, 2009 de crazvy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate