burgmanK3 Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 Salut baieti !...am nevoie urgent de o curea de transmisie burgman 400/2003 ID-ul meu de mess. este :supercurat Asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 m-am prins de ce este asa de urgent : il folosesti pe post de salvare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoGd! Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 Scriei la mos craciun poate te ajuta el .Dai cateva beri si ai scapat ieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Iulie 25, 2009 Share Postat Iulie 25, 2009 m-am prins de ce este asa de urgent : il folosesti pe post de salvare e bine ca te-ai prins.... Scriei la mos craciun poate te ajuta el .Dai cateva beri si ai scapat ieftin prietene omu a cerut ajutor daca vrei si poti sa-l ajuti cu ceva e ok daca nu lasa poeziile sa raspunda cei care vor si pot intradevar sa ajute .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johny72 Postat Iulie 26, 2009 Share Postat Iulie 26, 2009 Scuter-centre.ro tre sa aiba ceva de la malosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Iulie 26, 2009 Share Postat Iulie 26, 2009 Salut baieti !...am nevoie urgent de o curea de transmisie burgman 400/2003ID-ul meu de mess. este :supercurat Asfalt uscat ! salut...daca cureaua e dusa tre s-o schimbi neaparat pentru ca iti uzeaza variatorul si o sa ai de schimbat nu numai cureaua ci si variatorul.... eu o sa merg maine la cei de la suzuki sa vad ce preturi au la curele ,oricum intereseazate ce preturi au cei din Bucuresti poate gasesc ceva mai ieftin aici,,,, cateva poze cu variatorul uzat dungile care se vad sant santulete, nu-l lasa sa ajunga asa pt ca iti uzeaza si cureaua noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate