andrei.caunii Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Salutare. incercam sa bagam o tura pe Coasta Dalmata si in Alpi in perioada 10-24 august 2009. Trasel este facut si verificat de catre un alt grup asa ca nu ne asteptam la probleme majore. Bugetul de calatorie propus si verificat este in jur de 1500-1700 EUR/motocicleta. In principiu dorim sa fim maxim 3,4 motociclete(de preferat touring). Se baga cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin das Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Salutare. incercam sa bagam o tura pe Coasta Dalmata si in Alpi in perioada 10-24 august 2009. Trasel este facut si verificat de catre un alt grup asa ca nu ne asteptam la probleme majore. Bugetul de calatorie propus si verificat este in jur de 1500-1700 EUR/motocicleta. In principiu dorim sa fim maxim 3,4 motociclete(de preferat touring). Se baga cineva? sal!si noi intentionam s-a plecam cam pe acelas drum dar pe la sfirsitul luni august inceputul luni septembrie.plecam cu un varadero si un v-strom.nr meu de tel este 0744388774,cristian.oricum poate ne auzim la tel si stabilim detaliile.eu personal as putea pleca in perioada aceea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanC Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Poti da mai multe detalii? sunt interesat si eu de traseu, desi sunt cam multe zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TAZ99 Postat August 2, 2009 Share Postat August 2, 2009 m-ar interesa si pe mine. am o yamaha fjr. mergi cu nevasta, prietena? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate