Sari la conținut

DanC

Membru
  • Număr conținut

    98
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bacau
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    BMW R 1200 GS
  • Numar Moto
    B 91 MPH

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Kawasaki VN 800 Classic

DanC's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. The Monster:)

  2. Daca tot ai pus aici la dezbatere, sa-ti zic si eu. Eu am fost in august 2009 cam asa: Ziua 1 - Bacau-Moeciu - 220 km (plecat la 6 seara din bc, ajuns la cheile gradistei pe la vreo 9:30) Ziua 2 - Moeciu-Pitesti-Craiova-Calafat-Vidin-Zajecar-Paracin-Kralievo - 620 km (plecat dim la 8, pierdut vreo 2 ore la bac, ajuns seara pe la vreo 9 la kralievo) Ziua 3 - Kralievo-Novi Pazar-Ribarice-Podgorica-Virpazar-Kotor-Dubrovnik - 530 km (plecat pe la 9 dim , ajuns pe la 9 seara, am grestit un drum intre Kotor si Dubrovnik, am stat o gramada in granita cu Croatia) Ziua 4 - Dubrovnik-Karlobag - 480 km (plecat pe la 11 dim ajuns pe la 7 seara) Ziua 5 - Karlobag-Plitvice-Karlovac-Budapesta - 590 km (plecat pe la 9 dim, ajuns pe 11 seara in Budapesta, 3 ore la Plitvice, si o autostrada bara la bara de la karlovac pana spre Zagreb). Ziua 6 - Budapesta-Bacau - 940 km (11 dim - 12 seara) Eu am facut tura singur, in ritmul meu, fara sa am intarzieri legate de mersul in grup (sincronizari cu plecari, opriri, mese, etc) si mi-a parut rau ca am facut-o asa in scurt (pe traseu mi-am dat seama ca am fost bou si as fi vrut sa o mai lungesc, dar nu puteam ca aveam un bilet de avion luat si trebuia musai sa ajung inapoi in timpul programat). De asta vreau sa mai merg, insa sunt de parere ca mai trebuie puse vreo 2 zile, tinand cont ca vrei sa mergem cu fetele, ca altfel dupa 2 zile le-ai dat gata .
  3. Stie careva unde anume este strapul de impamantare motor - cadru la 1200GS?
  4. Am ajuns si eu pe la 12 jumate azi noapte, pe o luna aproape plina (mare noroc avand in vedere farul meu care doboara avioane), 16 grade si un miros de salcam inflorit de te adormea. Ca deobicei, desi eram pe motor de 15 ore, cand am ajuns in fata portii m-as fi tot dus .. Pun vreo cate poze din cele nu foarte multe pe care le-am facut eu, baza mai mare ne este (si pentru asta ) in Vlad.
  5. pentru ceea ce zice khk ceva mai sus: probleme la sistemul de franare, mai precis o conducta care trebuie inlocuita.
  6. Ca sa fie treaba brici, nemtii de la Munchen mi-au trimis o chemare in service azi (vorba vine ca mi-au trimis, ca au trimis-o ca natarii la firma de leasing ). Ca sa rezum scrisoarea: "in timpul testelor de calitate am constatat ca datorita vibratiilor intr-o anumita perioada de timp o conducta din sistemul de franare incepe sa piarda lichid de frana. Ca urmare este posibil ca frana fata sa devina nefunctionala. Va invitam la service unde inlocuim gratuit conducta". Nu e minunat? sa vezi acu 3000 de km cu ochii pe calimara de pe ghidon aaa .. treaba e la scara, sunt unul dintre cei 122.000 de norocosi: http://www.capital.ro/articol/bmw-cheama-i...tm_campaign=rss Mesaj completat si ca sa imi bag gheara in gat, fix acu sunt 3 camere single disponibile la Stefanie pentru 20 mai.
  7. Am si eu un soi de prelata dintr-o bucata de pe la louis, dar la rotunjimile mele, ca sa ma imbrac si cu ala peste costum e un adevarat calvar . mai bine ud
  8. Santiago si ProSummer Mesaj completat ce aveti bre invidiosilor cu costumul meu Lasand gluma laoparte, Pompi are dreptate, la o ploaie sanatoasa si mai lunga te faci ciuciulete.
  9. La asta ma uitam si eu, se pare ca o sa avem parte numai de ploaie, inclusiv pe drum. Asta este, ne echipam corespunzator, si speram sa dea totusi si soarele ....
  10. Am rezervat si eu la Capricorno, este la 370 de metri de Stefanie, peste canalul Dunarii.
  11. Pana la urma stam la Stephanie in Viena? Nu prea mai sunt camere daca e sa ma iau dupa booking.com.
  12. "Die Unterlagen fßr die VIP Package Biker wie Hotelvoucher, Startnummern, Voucher fßr die Tests und Veranstaltungsinformationen erhalten sie am Freitag, den 21.05.2010, im BMW Zelt beim Infostand direkt am Festgelände (Ortseingang). Der Check In ist bis 19.00 Uhr fßr Sie geÜffnet." deci pana la 19:00 chiar
  13. - din Bacau : Danc, R1200 GS, solo. dupa ce va puneti voi cei din sud de acord cu ruta ma "intep" si eu undeva pe traseu. Daca faceti ceva aranjamente pentru cazare la Viena luati-ma si pemine in calcul. De altfel poate vb la telefon pana atunci, Iulian nu ai schimbat nr. de anul trecut, nu?
×
×
  • Creează nouă...