ggobi Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Sper sa fie vremea mai buna decat zic meteorologii. Traseu: cel cu verde din poza,eventual si altele. Plecare:8.15 din Petrom Militari. Daca se hotaraste cineva sa mearga. atentie la echipament,pot fi diferente mari de temperatura intre Bucuresti si cota 2000 . Gobi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorel Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 ai putea sa pui poza aia mai mare? ca nu ma prind de traseu. Pana acolo e Pitesti Curtea d arges? lasa si tu un nr de tel. tudor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Iulie 31, 2009 Autor Share Postat Iulie 31, 2009 0722368829 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorel Postat August 1, 2009 Share Postat August 1, 2009 pfff...m-am uitat acum la vreme pe vreo 10 situri si toate zic ploaie....As fi foarte mers, dar mi-e teama ca gumele mele n-au sanse prin noroaie...Cum e drumu, ca suprafata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat August 1, 2009 Autor Share Postat August 1, 2009 Salut. Pe harta pe care o am eu e "drum de tractor-de care".cred ca e forestier cu de toate (macadam +noroaie local+....) Intr-adevar ,fara gume cramponate nu m-as aventura nici eu. Vremea pe carpati.org pare OK. Pe accuweather ,la Salatrucu,in zona,e: Sunday, Aug 2More Details Partly sunny with a couple of showers and a thunderstorm, mainly later. Winds from the SSE at 4 km/h.RealfeelŸ: 29 °CHigh: 24 °C Sunday Night, Aug 2More Details A shower or thunderstorm in spots in the evening followed by a couple of showers late. Winds from the SSE at 4 km/h.RealfeelŸ: 14 °CLow: 13 °C In concluzie.... merg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorel Postat August 1, 2009 Share Postat August 1, 2009 hmm...sunt intr-un balansoar ca n-am nici un chef sa spal lantu dup-aia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat August 2, 2009 Autor Share Postat August 2, 2009 No,iac-aci un flavour,cum zice tata Stan: cam 110 km pe forestiere(tur retur);scuturat bine;am ratacit drumul de vreo doua ori; pe sus cam innorat... deja planuiesc inca o tura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorel Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 (editat) interesant , deci n-au fost noroaie.. Editat August 3, 2009 de dorel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_florin Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 Salutare! Poti posta traseul exact ? Cum e drumul de la Nucsoara la Salatrucu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat August 7, 2009 Autor Share Postat August 7, 2009 Nu am mers prin Nucsoara. Din Curtea de Arges mergi spre Campulung Ag vreo 15-20 km pana la raul Valsan si dupa faci stanga spre Bradulet /Bradetu,dupa tot inainte ,treci de o bariera a padurarilor(scrie parc national dar e voie,am platit 2 lei sa trecem),la un punct se face stg peste un podet, urmeaza lac de acumulare pe drt (greu de vazut printre pomi) ,dupa lac e o bifurcatie in y ,mergi stg spre varful Oticu(e si un semn pe un pom pe stg)...mai sus dupa ceva serpentine trebuie sa faci iar stg. la o bifurcatie(stg e in urcare,drt cam drept;aici am pierdut noi timp mergand drt.) Daca nu ar fi innorat as mai trage o tura acolo. Pentru maine dimineata accuweather da pronostic de soare,cu ploaie spre seara(la Bradetu),carpati.org tot pentru sambata dimineata promite soare. Gobi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate