mihaio07 Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Cu tot ce ii trebuie: curbe (Cheia) + macadam (M-tii Baiului). Plecarea maine dimineata. Cine e interesat, sa lase un PM si stabilim locul si ora de plecare. Harta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 cum a fost? vrem poze de luna care vine sunt si eu disponibil cu noua mobra (tot sm) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 da e marfa traseul dar o las pe anul viitor am de facut o gramada de lucruri pe la motoreta....gen: cauciucuri, placute frana, lichide....etc vrem poze! vrem poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat August 9, 2009 Autor Share Postat August 9, 2009 Poze nu prea am stat sa fac ca era bataie mare de cap, mai ales ca am fost singur. Mesaj completat Mesaj completat Mesaj completat Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 nasol ca ai fost singur...mishu nu a venit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat August 9, 2009 Autor Share Postat August 9, 2009 Sa stii ca nu-i asa de rau sa mergi singur. Iti alegi exact traseul, ritmul de mers, opririle, etc. Si in plus, aventura e alta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorel Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 si curu ce-a zis? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat August 13, 2009 Autor Share Postat August 13, 2009 (editat) Nu l-am intrebat, noi astia cu CCM putem sa mergem in picioare Bucuresti - Valeni am mers numai in picioare si la intoarcere Campina - Bucuresti la fel, cu mici pauze in care a trebuit sa ma asez de atata oboseala Editat August 13, 2009 de mihaio07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate