Nitescu Postat Martie 31, 2006 Share Postat Martie 31, 2006 Acum 3 zile a fost un accident destul de grav in zona Mosolor/Eminescu.Va rog daca ati vazut sau stiti ceva.Pe motociclist il cheama Bulat Vlad si este operator in tvr.momentan este internat la urgenta intr-o stare critica (coma si risca sa ramana fara picior).Informatia o am din tvr .Nu este vrificata deoarece Vlad are tel inchis.Sta in zona Piata Galati.Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Martie 31, 2006 Share Postat Martie 31, 2006 /Motociclis...sca-t40147.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 31, 2006 Share Postat Martie 31, 2006 Acum 3 zile a fost un accident destul de grav in zona Mosolor/Eminescu.Va rog daca ati vazut sau stiti ceva.Pe motociclist il cheama Bulat Vlad si este operator in tvr.momentan este internat la urgenta intr-o stare critica (coma si risca sa ramana fara picior).Informatia o am din tvr .Nu este vrificata deoarece Vlad are tel inchis.Sta in zona Piata Galati.Merci nu`mi vine sa cred,sunt prieten de familie cu vlad..habar n`aveam de chestia asta ,ma apuc sa sun sa vad exact cum e situatia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibanu Postat Martie 31, 2006 Share Postat Martie 31, 2006 In spitalul Floreasca a fost adus un motociclist in stare foarte grava acum aproximativ 3 zile.Eu sunt aici internat tot in urma unui accident moto. Din pacate nu am aflat de la doctori decat de starea foarte proasta a acestuia si se pare ca intardevar are sanse reduse sa-si pastreze piciorul. O sa incerc sa tin la curent pe toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Hammer Postat Martie 31, 2006 Share Postat Martie 31, 2006 offf frate, se pare (cu parere de rau) ca anul acesta se va prezenta si mai negru ca cel precedent . Multa , multa sanatate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 31, 2006 Share Postat Martie 31, 2006 Am vb cu sora lui Vlad si se pare ca situatia este foarte nasoala mai ales cu piciorul ,asteptau sa se trezeasca dupa a 2a operatie sa vada ce se mai intampla... Ma rog sa`si revina cat mai repede si sa scape cu ambele picioare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Aprilie 1, 2006 Share Postat Aprilie 1, 2006 Bai baieti, multa sanatate va doresc... si sa scapati cu oasele intregi. S-auzim de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkBlade Postat Aprilie 1, 2006 Share Postat Aprilie 1, 2006 insanatosire grabnica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Aprilie 1, 2006 Share Postat Aprilie 1, 2006 Sa speram ca isi va revenii compet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate