tank001 Postat August 1, 2009 Share Postat August 1, 2009 Salut! A-si dori sa aflu care este pretul in romania sau strainatate pentru un bmw r69s din 1961 in perfecta stare de functionare.Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack0088 Postat August 1, 2009 Share Postat August 1, 2009 Salut! A-si dori sa aflu care este pretul in romania sau strainatate pentru un bmw r69s din 1961 in perfecta stare de functionare.Multumesc sal cauta pe www.mobile.ro din ce am vazut eu cel mai mic pret pt un BMW R 69 s din 1961 este de 8100 E iar cel mai mare pret este undeva la 25.000 E pt un model similar fabricat in 1969. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tank001 Postat August 1, 2009 Autor Share Postat August 1, 2009 Iti multumesc pt raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozorotchi41 Postat August 1, 2009 Share Postat August 1, 2009 Salut! hop si eu calare pe un R69s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tank001 Postat August 2, 2009 Autor Share Postat August 2, 2009 Salut! Ai o motocicleta superba, s-o stapanaesti sanatos.BMW-ul despre care vorbesc este de vanzare,cam 95 la suta original si merge impecabil.Problema e ca nu ma pricep la asemenea motociclete si de aceea cautam informatii despre preturi.Tin sa precizez ca motocicleta este inmatriculata in Romania si este a unui cunoscut de al meu.In zilele urmatoare o sa pun un anunt complet si poze detailate.Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Salut! A-si dori sa aflu care este pretul in romania sau strainatate pentru un bmw r69s din 1961 in perfecta stare de functionare.Multumesc vreo doua milioane de euro, in aur. micul trianon cu teren cu tot, ruinele de la Ticau si cetatea Devei dupa restaurare se ofera bonus. la fel si cateva case in scarba asta de bucuresti. casa Assan, de exemplu. asta in romanik. afara, unde evident ca ai sa-l vinzi, iti iei un land german pe el, desi eu as prefera un canton elvetian. Pupici proprietarului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
69R69S Postat Octombrie 26, 2010 Share Postat Octombrie 26, 2010 Salut! hop si eu calare pe un R69s ma intereseaza. pret? salutare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 ai de vanzare ? sau vrei sa cumperi? daca e de vanzare poze cel putin + detalii despre moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate