Dorrian Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 ARE CINEVA VREO MANETA DE AMBREIAJ REGLABILA PT DUCATI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 ARE CINEVA VREO MANETA DE AMBREIAJ REGLABILA PT DUCATI daca este vorba de aceasta din poza te pot ajuta cu placere sa o imprumut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dorrian Postat August 4, 2009 Autor Share Postat August 4, 2009 daca este vorba de aceasta din poza te pot ajuta cu placere sa o imprumut Multumesc dar as vrea sa o pot cumpara, asa nu ma ajuta cu nimic,nu este de vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 Multumesc dar as vrea sa o pot cumpara, asa nu ma ajuta cu nimic,nu este de vanzare? Eu mi`am schimbat pompa cu totul deci am una noua crede`ma ca as dao si nu as dao(poate maine o rup si eu pe a mea ) si daca as dao nici nu as sti ce pret sa pun pe asta second ...fami o oferta si ramane sa ma gandesc ok !? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 da-mi un telefon miine 0723270797, am maneta de la 996 care este aceiasi cu 748 sau 916, alte modele nu stiu dar putem verifica, ce ducati ai tu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dorrian Postat August 6, 2009 Autor Share Postat August 6, 2009 Eu mi`am schimbat pompa cu totul deci am una noua crede`ma ca as dao si nu as dao(poate maine o rup si eu pe a mea ) si daca as dao nici nu as sti ce pret sa pun pe asta second ...fami o oferta si ramane sa ma gandesc ok !? Salut,pot sa-ti ofer 20euro,am gasit pe ebay cu 17- 20 euro,ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 Salut,pot sa-ti ofer 20euro,am gasit pe ebay cu 17- 20 euro,ce zici? ok de acord si sa o folosesti sanatos, suna`ma cand ai timp sa ne vedem sa o predau : 0722.670.870 toate cele bune ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate