faneman Postat Aprilie 3, 2006 Share Postat Aprilie 3, 2006 Am reusit sa "prajesc" una din bobinele de inductie de la zx9r-ul meu si nu am nici cea mai vaga idee unde pot gasi. Bobinele sunt integrate in fise pt ca daca erau simple se gaseau mai usor. Daca aveti vre-o idee unde sa caut spuneti-mi si mie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat Aprilie 3, 2006 Share Postat Aprilie 3, 2006 daca vrei una noua suna la 0265327112 la Motomobil termen de livrare aprox 2-3 saptamani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BGH Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 Iti aduc noua la 90 Euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faneman Postat Aprilie 5, 2006 Autor Share Postat Aprilie 5, 2006 0723 36 47 32 sau pe mesenger la kawa_fne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate