manevra Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 plimbare in Retezat , mai exact pana in Retezat la cabana Pietrele eu plec din bucuresti , vineri dimineata sau sambata daca nu gasesc amatori pentru tura P.S. zau ca tare ar fi frumos sa plecam de vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 Adica maine?? Cam din scurt anuntul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manevra Postat August 6, 2009 Autor Share Postat August 6, 2009 stiu ca este cam din scurt anuntul , dar si eu am primit invitatia printr-un SMS la ora 4AM ... si cum am facut ochi am postat invitatia pentru orice amator de urcat pe mobra si bagat mare ar fi deja vreo doi amatori de plecat ... dar abia de sambata dimineatza Mesaj completat in speranta ca codu galben o sa aiba mila de noi ... am plecat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mau Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 si eu voiam sa fac o vizita in Parcul National Retezat ... dar cu masina pentru vo 7 zile si cu cazare la o pensiune in zona daca mai ajunge cineva in zona sau vrea sa plecam impreuna ... cred ca saptamana viitoare pe joi plecam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manevra Postat August 10, 2009 Autor Share Postat August 10, 2009 codu' galben a avut doar partial mila de noi mai exact sambata si duminica din pacate vineri am mers pe valea jiului acompaniati de o ploaie originala care a tinut fix din bumbesti pana in livezeni si care ne a cam stricat distractia cum recuperez pozele o sa si postez cateva ... insa nici una cu mobre deoarece la carnic a trebuit sa ne despatim de ele (din motive de rezervatie ) desi se poate ajunge pana la cabana pietrele daca dai un telefon si ii intrebi daca au nevoie de vreun' kil de zahar , asta ca sa incadrezi la capitolul vehicul de aprovizionare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate